По всичко личи, че промяната дойде! Както е тръгнало съвсем скоро ще започнат да отварят лагери за инакомислещи!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/po-vsichko-lichi-che-promyanata-doyde-kakto-e-tragnalo-savsem-skoro-shte-zapochnat-da-otvaryat-lageri-za-inakomisleshti/4660 SvobodnoSlovo.eu
По всичко личи, че промяната дойде! Както е тръгнало съвсем скоро ще започнат да отварят лагери за инакомислещи!

По всичко личи, че промяната дойде! Върнаха ни в годините на най-мракобесните времена, когато инакомислието се преследваше и се наказваше по най-жестокия начин!

Както е тръгнало съвсем скоро ще започнат да отварят лагери за инакомислещи! Защото видите ли, ние не вярваме на управляващите, че всичко с инфлацията е ок?

Как да не вярваме, че цените в магазините за хранителни стоки вече изяждат доходите на хората с повече от 30%? Как да вярваме на управляващите, че мислят за народа си, когато на един милион пенсионери дават по 10 лева на ден, а на бежанците дават по 40 лева на ден?

Всичко това е инакомислие, а инакомислието скоро ще бъде преследвано и строго наказвано, особено ако не си съгласен с лъжливото НАТО?

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.