ПОБЕДИТЕЛ Е ДИВАНЪТ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pobeditel-e-divanat/8868 SvobodnoSlovo.eu
ПОБЕДИТЕЛ Е ДИВАНЪТ

Апатията е големият победител от вчерашните избори за Народно събрание. Под 30 % интересуващи се какво изобщо ще се случи с държавата. Останалите 70 % - по диваните и за гъби, или изобщо не се интересуват какво се случва около тях, или, в свинска идилия доволни от животеца си и втълпяващи си, че за тях Коледа няма да дойде.

Ех, народе, кой те в тази робска люлка люлее. Толкова незаинтересованост, апатия и направо кататония. Май е по-лесно да се освободим от турско робство, отколкото от паяжините в умовете си. Демократичните процедури явно в България не предизвикват интерес, защото "ам чи то нищо не зависи от нас!".

Е, утре ще се чудите какво се случва. Ще чакате с трепет СлавитУ да ви спусне вижданията си за държавата, защото досега това не се е случило. Я има правителство, я няма. Майната му, важно е да си жулите ракията и да псувате политиците. Всъщност всеки един от вас вчера направи своя избор. И ще живеем с него!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.