Под игото на ЕС

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pod-igoto-na-es/117647 SvobodnoSlovo.eu
Под игото на ЕС

Истанбулската конвенция пусна отровата си от днес по целия Евросъюз, а в България, Литва, Латвия, Унгария и Чехия - само частично.
Какво означава това?

Съветът на Европа ни задължава да прилагаме части от конвенцията, включително и въвеждането на трети пол, независимо че тя НЕ Е РАТИФИЦИРАНА от НС, не е обнародвана и не е влязла в сила.
Въпреки решението на Конституционния съд от 2018 г., че Истанбулската конвенция противоречи в своята цялост на нашето законодателство.
Въпреки чл. 5 ал. 4 от Конституция ни, чиито смисъл е в това, че за да има предимство Истанбулската конвенция пред нашите закони, тя трябва да е влязла в сила по установения законов ред.
Ама не е!

Насилието, този път не от към Босвора, а откъм ужким развитата и цивилизована Европа, което се налага да претърпим, ще доведе до фатални последици за бъдещето на нацията и страната. Днес ни насилват да допуснем третата тоалетна в училище, но утре насила ще вкарват децата ни в нея и ние само ще можем да гледаме безропотно тази грозна картинка. Също както старите българи са гледали турците да отмъкват най-хубавите момчета за еничари, а красавиците - за харемите си.
Много българи днес не отглеждат деца и не се трогват особено от тази гнусна европейска перверзия, маскирана като борба срещу насилието.

Не може с насилие да се лекува друго насилие. Лекува се с правилно възпитание. А в хомосексуализма няма нито правила, нито морал, нито живот.

автор:Нора Стоичкова

duma.bg

5 Коментара

bob

преди 6 месеца

Норчееее...Босфора се пише!!!

Коментирай

Анонимен

преди 6 месеца

И още ли ще ни уверавате, как е по-добре да сме в Еврогейсъюза и Нату-ту вместо да потърсим спасение извън тях, защото продължаващото ни пребиваване КАТЕГОРИЧНО ни УБИВА!

Коментирай

Стефан Пешев

преди 6 месеца

Иванов, Престани вече да пишеш като девица! Какви са тези имена - Надето, Соломончо, Еленката, Кенетчо? Тези същите ГАДОВЕ - УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ! Ти войник ходил ли си, клетва полагал ли си, оръжие имаш ли? Ако нямаш лично оръжие, тогава продай всичко което не ти трябва и си купи веднага! Дошло е време за БИТКА НА ЖИВОТ И СМЪРТ! ЩЕ ПИШЕШ НОРМАЛНО И ЧОВЕШКИ, КОГАТО СЕ ОСВОБОДИМ ОТ нато и ес!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.