ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА.....

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pravilata-na-igrata/7778 SvobodnoSlovo.eu
ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА.....

Без всякакво изумление и лична драма намерих името си в списъка с подслушваните. Нормално! Както всички дежурни офицери знаят, аз съм любезно животинче, в края на всеки разговор им пожелавам хубав ден, оплаквам се от качеството на подслушвателната техника и обещавам, че ще им увелича заплатите, ако ми падне случай.... В края на краищата и те семейства имат и те бял хляб искат да ядат!

В момента обмислям да поискам обезщетение от държавата за скапването на телефона ми от старата им техника. Ми бива ли, бе?!? Купете си за тия пари хубава техника, не мога постоянно да си купувам нови телефони заради Вас! Срамота!!!

Освен това, в цял свят неудобните се подслушват. Щях да съм лично засегната, че не се старая достатъчно, ако не бях в списъка! В края на краищата, който не иска да го слушат, да не се бърка в политиката, нали???

Притеснитело е друго - слушат ме в момента! И по-интересно е в момента защо съм неудобна и чия сигурност застрашавам....

Оставям тази мисъл да Ви отлежи.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.