Предлагам сбиртока на БСП да включи и следните жизненоважни и световнозначими проблеми

https://svobodnoslovo.eu/komentar/predlagam-sbirtoka-na-bsp-da-vklyuchi-i-slednite-zhiznenovazhni-i-svetovnoznachimi-problemi/5651 SvobodnoSlovo.eu
Предлагам сбиртока на БСП да включи и следните жизненоважни и световнозначими проблеми

Предлагам сбиртока на БСП да включи и следните жизненоважни и световнозначими проблеми:

1. Скандалът в Билла /предвидени за изказване Симчо и Божанката, които да громят богатите депутати и да защитят бедната отрудена касиерка, която крещи в истерия/. Проект за решение - "Да на Билла, Да на мерките, Да на маските! Избирателите да си го, да му го и да го...!/.

2. Фотошопът сред народните представители и осъждането му с нарочна декларация /предвидени за изказване: Нонка Богомилова, Велислава Дърева и други желаещи/. Онагледяване на тази проказа в политиката с нагледни кадри, прожектирани на голям екран. Проект за решение - "В БСП на депутатски места да се издигат само красиви. Ако може да са умни, е бонус, но не е задължително. На някои членове да им се закупят от партийната субсидия ортопедични обувки, увеличаващи ръста/.

3. Допълнителна професионална квалификация на депутатите от БСП. Записване за курсове за сервитьори.

Политбюро на БСП категорично възразява на инсинуациите, че трябва да се взема отношение по малозначителни теми като американските бази в България, изказването на Министър Лавров от Руската федерация, участието на България в НАТО и чуждите армии на българска територия.

Новото пробутване на Истанбулската конвенция не трябва да се коментира, по-умни са взели вече решение. Мерките и теглилките да останат, то и без това електорат не остана!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.