Предоставянето на ракетните комплекси не е наше задължение като държава членка на НАТО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/predostavyaneto-na-raketnite-kompleksi-ne-e-nashe-zadalzhenie-kato-darzhava-chlenka-na-nato/4335 SvobodnoSlovo.eu
Предоставянето на ракетните комплекси не е наше задължение като държава членка на НАТО

В своя статия „Файненшъл таймс“ пише, че американският министър на отбраната Лойд Остин ще се опита да убеди Словакия и България да предоставят за отбраната на Украйна ракетни комплекси С-300 по молба на украинския президент Володимир Зеленски.

Ако българското правителство допусне това, България се включва във войната.

Предоставянето на ракетните комплекси не е наше задължение като държава членка на НАТО.

Такива ангажименти не са предвидени в Североатлантическия договор, тъй като не е осъществено въоръжено нападение срещу държава членка по см.на чл.5 от договора.

САЩ отдавна, а сега ударно въоръжават украинската армия и това не е миротворческа дейност нито защита по смисъла на договора.САЩ искат да контролират света и целта им е Русия.

Бандеровският нацизъм срещу руси, поляци и евреи промени същността си.Американският ционизъм добре комуникира с новата нацистка идеология против православието.

Война стара като света.

Война на цивилизационни ценности.

БЪЛГАРИЯ е държава на православни християни.

Турция отказа да участва в конфликта Русия- Украйна, въпреки, че е член на НАТО.САЩ няма и да опитат да принуждават Турция да промени позицията си.

БЪЛГАРИЯ е зависима и НЕ защото е бедна.

Всичко зависи от управляващите.Те решават.И е ясно какво ще решат.

Ако това се случи аз излизам -на онзи площад където бях 9 месеца.

Румяна Ченалова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.