Приятно е чувството да изпратиш една стара, но успешна година с надеждата, новата да е по-добра от предишната

https://svobodnoslovo.eu/komentar/priyatno-e-chuvstvoto-da-izpratish-edna-stara-no-uspeshna-godina-s-nadezhdata-novata-da-e-po-dobra-ot-predishnata/26820 SvobodnoSlovo.eu
Приятно е чувството да изпратиш една стара, но успешна година с надеждата, новата да е по-добра от предишната

Мили приятели…

Измина и тази година.

Приятно е чувството да изпратиш една стара, но успешна година с надеждата, новата да е по-добра от предишната.

Благодаря на всички вас за прекараните моменти. През изминалата година се сдобих с нови приятели. Колко от тях ще останат, времето ще покаже.

Постигнах нови успехи в работата си, за което благодаря на Господ и на създаденото от Него. Благодаря Му, че имах възможността да помогна на някои от вас. И през новата 2023 година, ще се старая да е така. Благодаря Му, че ме е създал да не лазя, а да вървя с гордо вдигната глава.

Благодаря на синът ми Марти и снаха ми Габи, че ме дариха с внук. Малък и дребен Кристиян.

Благодаря на Зуки и платформата му – Фейсбук, където за пореден път ме блокира. Това ми дава надежда и сила да продължа да пиша и споделям.

Благодаря на съдбата, че съм част от екипа на Президента Румен Радев. Един изключително мъдър и интелигентен Човек.

Благодаря ви, че бяхте част от преживяното и изживяното от мен през 2022 година.

Благодаря, че съдбата определи Рекс за мое най-вярно другарче. Благодаря на съдбата, че в къщи вече имам още едно – Йори. Днес, малко преди полунощ ще ги изведа с джипа и ще отидем там, където не се гърми.

ОБИЧАМ ВИ

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА

Поздрави: дядо Мажд Алгафари

2 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

Писаното по-горе бих нарекъл "Записки от мъртвия дом", или казано по друг начин - "Благодарностите на егоиста".

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Изтеклата година не само не е успешна, тя е началото на завършека на един период на колонизация на света от европейските държави. Дядо Алгафари е много далече от световната геополитика, най-важното е че даже не се е потрудил и да надникне в нея. Ето я истината, страшната истина за света. 2023: "The Future Has Arrived: The End of 500 Years of Conquistador Civilisation" и превода и на френски "Le futur est arrivé : La fin de 500 ans de civilisation des conquistadors" Бъдещото е дошло, края на 500 годишната цивилизация на конкистадорите, колонизирали целия свят с финал сегашния хегемон. Остава да се надяваме, че Русия ще спаси не само Европа, ще спаси света, отново с кръвта на своите хора, както през ВСВ. И ние отново трябва да чакаме спасението от Русия, ние подлите, продажните, начело с най-мъдрия, според Алгафари, президент. Той е толкова далече от истината, че е за съжаление.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.