Призовавам Кирил Петков като е казал „а“, да каже и „б“. Кои са „независимите анализатори и политолози“, които са му казали, че ще говорят по телевизиите в полза на ПП и са поискали за това 20 хиляди лева на месец!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/prizovavam-kiril-petkov-kato-e-kazal-a-da-kazhe-i-b-koi-sa-nezavisimite-analizatori-i-politolozi-koito-sa-mu-kazali-che-shte-govoryat-po-televiziite-v-polza-na-pp-i-sa-poiskali-za-tov/132305 SvobodnoSlovo.eu
Призовавам Кирил Петков като е казал „а“, да каже и „б“. Кои са „независимите анализатори и политолози“, които са му казали, че ще говорят по телевизиите в полза на ПП и са поискали за това 20 хиляди лева на месец!

Призовавам Кирил Петков като е казал „а“, да каже и „б“. Кои са „независимите анализатори и политолози“, които са му казали, че ще говорят по телевизиите в полза на ПП и са поискали за това 20 хиляди лева на месец! Това са тези анализатори и политолози, които по същия начин си уреждат рекета с абсолютно всички партии и където става, там играят. Когато не става, анализаторите манипулират медийната среда в посока на политичeските опоненти. А когато им платят рекетьорската такса, възхваляват и едно западащо политическо поведение!

Интервюто на Кирил Петков пред Сашо Диков постави началото на реванша и бавното повдигане на ПП, стопяването на разликата от десет процента с ГЕРБ. ГЕРБ направиха много глупости от началото на този служебен кабинет, държат се безцеремонно и безсмислено конфликтно. Аз наистина не разбирам защо го правят, но започват да намаляват предимството, което толкова трудно и сложно отвоюваха. Това е огромна грешка. Но явно ГЕРБ считат, че като сложиха Калин Стоянов за вътрешен министър и Главчев за външен вече са окей с гарантирането на изборния резултат. Аз не разбрах защо ГЕРБ придобиха изведнъж толкова арогантно поведение през последните две седмици, генерираха скандали в парламента, поставиха за министри едни от най-корумпираните лица и пр.

Ако продължат още малко така, следващият път революцията, която неминуемо ще се надигне срещу тях, просто ще ги занули. Защото този път няма да са Кирил и Асен начело на опозиционната вълна. Кирил Петков спечели донякъде от интервюто си при Сашо Диков, защото говореше за пепейската наивност и неподготвеност, и звучеше искрено пред публиката. Иначе по-умните хора си знаят що за балони са пепейците. И народът усети пряко това на гърба си след съсипията, която въведоха с непремерените си дилетантски действия във властта. Разбира се няма как Кирил да не изръси паралелно и една торба с глупости от сорта: „Учили сме го в Харвард как се прави от една бедна страна богата! Колко да е трудно?!“ Само това изречение е достатъчно, за да срути всичко останало, което изговари. Хем дрънка за наивитет, хем пак слага на тезгяха огромно, смешно и с нищо необосновано самочувствие!

Всички ние видяхме какво могат харвардците от ПП, дори и непрекъснато да ни обясняват колко много ГЕРБ и ДПС са саботирали тяхното управление. Глупостта не е необходимо да се саботира, тя сама се проваля! Още нещо каза Кирил Петков: „И ми подсказват едни приятели, на които имам доверие: Тези трябва да бъдат сменени!“. Ето това е един от най-големите проблеми на ПП. Те управляваха държавата с подсказвания от приятели. Това беше най-голямата и груба грешка на ПП, че управляваха не със знания, а с подсказвания, и нанесоха колосални щети на България. Защото подсказванията ги превръщат в играчки за случайността и за външните за партията фактори. Апропо, същият случай е и Радев! Играчка за носачите на куфари. Защото задкулисието, което иска да граби, им подсказваше своите си интереси. А те бяха добре разположени към консумацията на потоците към задкулисието, тоест към корупцията, срещу която трябваше да се борят...

Калина Андролова

8 Коментара

Аква

преди 4 седмици

Миличка, какво те яде отвътре?$$$$

Коментирай

Аква

преди 4 седмици

Миличка, какво те яде отвътре?$$$$

Коментирай

хамалин

преди 4 седмици

кирокретена с дикоff беше мъка на мъките. и двамата не стават и за портиери.сашката еквилибрираше като гладна маймуна (зависим е с дещеричката си в телевизора битиви и много му личи, че е глупак по днк, излишно е да говоримЕеее) андролава удобно пропуска, както винаги, че няма герб, а там е сааааамо баааатеЙбойку:Приматаъ, Пунтъ-Маръ, Буци, Баце, Картофената глава, Боко-Тиквата. Мутрата,която обезобрази съвсем бг обществото, Каратистъ, който дообезкултури бг селееенете. ето го бг моъчната логистика : бай Тошо> БаааааатеНИбойку> ПеПЕДеБЕ. андролова е посредствен мозък и най-обикновена алабалистка.

Коментирай

хамалин

преди 4 седмици

оооооооооооооооправете си сайта като хората

Коментирай

В помощ на мисирката на Боко Тиквата

преди 4 седмици

Боко Тиквата е в ръцете на САЩ с едни 4 500 000 000 долара, които изнесе през ВИП-а на аерогара София в кашони, сакове и всякакви такива упаковки. Господарите на Борисов – американците много добре знаят в кои банки и офшорки, и по кои банкови сметки стоят тези пари, незаконно изнесени от подмандатната на САЩ територия. И само да щракнат с пръсти ще му ги вземат и Тиквоний СИКаджийски ще остане с пръст в …, то е ясно къде. Отделно Мутрата от Банкя има и незаконно изнесени долари в арабски банки – американците и за тях всичко знаят. Та същата работа. Борисов няма къде да им мърда – затово стои мирно , наведен, надупен, промълвява тихо ЙЕС, СЪР/МАДАМ и прави каквото му каже Галя от ПосолствоТО

Коментирай

БОКО Тиквата далеч не е най-умния лейтенант в СИК, нали?

преди 4 седмици

В делото „ЛАЛЕ“ има едно СРС на разговора на бай Миле (Милчо Борисов Бонев, по-известен като Бай Миле, е един от ръководителите на организираната престъпност в България след 1990 г. и сред първите основатели на престъпната групировка СИК.) със Сретан Йосич, който пита Бай Миле „Какво става с организирането на „Атентата на аерогара София за неговото отвличане?“, което трябвало да бъде организирано от Бойко Борисов (тогава Главен секретар на МВР). Бай Миле отговаря дословно „БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ И НЕ ГИ ДАДЕ НА ВАРНЕНЕЦА.“ Парите са 2 милиона евро. Три дни след този разговор бай Миле е зверски убит (На 30 юли 2004 г. при стрелбата в ресторант-градина „Славия“ на ул. „Коломан“ 1 в София, загиват 6 души, други двама са тежко ранени. Сред загиналите е Милчо Бонев). ТАКА ПРАВИ МАФИЯТА НА Боко Тиквата, лейтенант от СИК..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.