ПРИЗОВАВАМ ЗА РЕСТАРТ ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ НА РАДЕВ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/prizovavam-za-restart-iniciativniya-komitet-na-radev/3362 SvobodnoSlovo.eu
ПРИЗОВАВАМ ЗА РЕСТАРТ ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ НА РАДЕВ

Един призрак броди из татковината ни. Това е призракът на реваншизма, на омразата, на слугуването на чужди интереси. И всичко това примесено с фалшиви патоси, дрънкане на оръжие и пълзяща ремутризация.

С едно сълзливо и неприкрито единение силите на мрака и дълбоката държава се съюзяват с пръкналите се от нищото новорасли службогонци и интригантстващата все по-обилно лидерка на столетницата. Жестоко е атакуван в единение най-рейтинговия мъж в държавата. Политикът, който бе идеолога и архитекта на новата управляваща коалиция. Защото народният гняв, който Радев оглави през лятото на 2020 година, помете старата власт и вкара в коридорите на властта новите управляващи.

Да го кажем честно, рейтингът и популярността на Радев катализираха народната подкрепа за Продължаваме промяната. Днес вторият човек в този наистина роден с подкрепата на президента политически продукт, нарече думите на Радев да не даваме оръжие на Украйна позорни. Само не добави, че позорна така е позицията на две-трети от нашенците, мислещи еднакво с държавния глава.

Борисов, Нинова, Петков и Василев обявиха война на Радев. Война на всички онези българи, които гласуваха масово за него миналия ноември. Война и на всичките нас повече от 200 души, които издигнахме кандидатурите на Румен Радев и Илияна Йотова.

Ще мълчим ли, приспани от доволната заблуда, че сме си свършили работата и повече не трябва да подкрепяме Радев? Ще подминем ли пренебрежително потоците от помия, шурнали се към Дондуков 2? Ще оставим ли без нашата подкрепа Радев и Йотова?

За вас не знам. Аз НЯМА да мълча.

Цветеслава Гълъбова, Анна Заркова, Ivo Indzhov, Ивелин Николов, Ivo Hristov, а вие...

Владимир Танев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.