ПРОФАШИСТКОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО ЧАКА УКАЗАНИЯ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/profashistkoto-ni-pravitelstvo-chaka-ukazaniya/4398 SvobodnoSlovo.eu
ПРОФАШИСТКОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО ЧАКА УКАЗАНИЯ

Не мога да разбира тези българи, които не виждат какво точно се случва в Украйна. Които не виждат нацистките отряди "Азов". Които не виждат горящите хора, запалени от нацистите. Които не виждат биолабораториите на САЩ в Украйна. Които не виждат военните американски бази в Украйна близо до границата на Русия. Които не виждат какви бежанци идват в България в по-голямата си част....

Слепи сме за истината и за историята. Слепи сме за националнопредателската политика на Кирил Петков и Проекта на посолството. Въвличат ни в Трета национална катастрофа под гръмките крясъци на психодесните и заработващите грантаджии на "Америка за България".

Днес на посещение в България е Министърът на отбраната на САЩ. Ще се въздържа от споделяне на мнението си за въпросния. Само ще посоча, че е странно Блинкен и това да идват на посещение на Кирил Петков в тази ситуация. Ясно е, че САЩ искат нещо от нас във връзка с Украйна. Докато те си пазят собствените задни части, разбира се. Дори не приемат бежанци. Тази съмнителна чест е предоставена на бедни държави като България.

Вече има много данни за клетите бежанци от Украйна, идващи със скъпи коли и джипове и безкрайна наглост и претенции. Не се съмнявайте, че бягат не от войната, а от правосъдието. По какъв начин ще се защитим, ако в България влязат нацисти, свикнали да убиват и горят живи хора!? Службите ни ще мълчат, защото явно за тях хляба е по-важен от националната ни сигурност и клетвата, която са дали. Или дори да кажат нещо, ще им разпоредят да си мълчат. Там нещата са ясни. Предателите са на власт и ни въвличат в катастрофа!

И този път е застрашено самото ни оцеляване. След демографската катастрофа, американските марионетки вкарват в България нацисти, които мразят българите по презумпция. Разполагат войски в България и военна техника, насочена срещу Русия с ясното съзнание, че България може да стане точка на ответен удар. Тях не ги интересува, те са на половин планета оттук.

И да попитам тези с укрофлаговете по профилите - подкрепяте ли убийците на деца? Подкрепяте ли да горят живи хора и то българи? Подкрепяте ли да избиват цивилно население и да го държат като заложник, за да си пазят задниците? Подкрепяте ли наркоманизирания шут, сложен от американците да им пази интересите в Украйна!?! Кога ще започнете с "Хайл Зеленски", и "Хайл Мустафа"!??!

Няма обикновен нацизъм. Има глупаци, които допускат това да се случи под безучастните им погледи. Има предатели, които ще продадат Родината си за някой пост и пари.

И днес е най-важното всеки да избере страна. Вие НАЦИСТИ ЛИ СТЕ!?!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.