С думи прости, ето как работи Прозорецът на Овертон:

https://svobodnoslovo.eu/komentar/s-dumi-prosti-eto-kak-raboti-prozorecat-na-overton/115825 SvobodnoSlovo.eu
С думи прости, ето как работи Прозорецът на Овертон:

С думи прости, ето как работи Прозорецът на Овертон:

Стъпка 1: Другаре! Да живее свободният пазар на електроенергията! На свободния пазар вие няма да сте вързани за монополистите и сами ще решавате кой да ви доставя ток! Това е то свободата, другаре!

Стъпка 2: Другаре! На прага сме на енергийното чудо! Токът няма да поскъпне от Нова година, нито дори от февруари, нито дори от април! Да живее свободният пазар на старите цени!

Стъпка 3: Другаре! Свободата ще донесе само няколко процента увеличение на тока! Това ще се отрази в сметките на битовите потребители, но не се притеснявайте, важното е, че ще сте свободни да избирате! Няма значение измежду какво!

Стъпка 4: Другаре! Свободата е тук! Вие сте вече свободни и с увеличението на тока от следващото лято битовите потребители ще могат да бъдат истински европейци и да помислят как да пестят електроенергия, за да не усетят разликата в цената! Небитовите също, ако не искат да увеличават цените на всичките си стоки и услуги! Другаре! Свободата иска жертви или пестене! Радуйте ся, че сте част от туй историческо събитие!

Лидия Делирадева

2 Коментара

ЗНАЙКО

преди 7 месеца

ЗАЩОТО НЕ ЧЕТЕТЕ ПРАВИЛНО,УВАЖАЕМИ.ПАК ПУТИН ВИ СЕ ПРИВИЖДА…..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.