Съществената война е информационна! В нея участваме всички

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sashtestvenata-voyna-e-informacionna-v-neya-uchastvame-vsichki/4756 SvobodnoSlovo.eu
Съществената война е информационна! В нея участваме всички

Съществената война е информационна!

В нея участваме всички. Те са ни въвлекли и никакви призиви за неутралитет нямат място, защото ние сме в информационна война. И всеки ще трябва да се определи. Както винаги, така и сега ще бъде задължително определено.

Може би за пръв път в историята заедно с военни действия вървят и части за борба с дезинформацията. И от двете страни. И този процес се наблюдава под лупа, защото това е нова форма на война, която в зависимост от случващото се сега, ще бъде развит в бъдеще. По тази точка е още по-важно противопоставянето, отколкото всички други военни точки.

Сега сме във фазата на тоталната атака на едната страна, западната. Това го обясних снощи. Тези дни ще се включат флашмобите - Който не прави както му се казва по телевизора, е Ганьо, простак, предател и немит. Ще се включи и опорката - Така правят всички на запад, значи е правилно. Идват и добре познатите "учени" с обясненията как България няма нищо общо с Русия по принцип.

Забележете основната отровна опорка, която върви не само от устите във фейсбук, където има право да върви всичко, но и вече в важите медийни центрове, от устите на "учените". Тя е следната - Един луд малък човек в Кремъл прави всичко това, причинява страдания на света и го заплашва да го унищожи.

Следователно ако нещо не ви е наред, виновен е този човек и никой друг!

Точно както беше при операция Вирус.

Когато чуя тези приказки от обикновен човек, подминавам с усмивка. Но когато ги чуя от устата на професор, едни и същи точно определени думички, ченето ми увисва поради очевадната промивка на мозъка! Може ли да си професор и това да ти е аргумента по една тема? Като домакинята, която знае, че прането се пере само с прах за пране, а не със туткал.

Атмосферата отново е отровна.

Инскомислието се наказва.

Спират се руските медии, но се реве, че Русия е спряла две медии, които намира за опасни за себе си. Лицемерието е просто взривяващо!

Да, днес официално има информация от Русия, че се води опит за неутрализиране на американските военни биолаборатории в Украйна, който са 16 на брой. Не мога да потвърдя докъде е този процес, но вече мога да потвърдя, че той също е част от тази операция. Ако беше война, всичко щеше да е приключило!

Руското разузнаване е получило информация през януари, че в лаборатории около град Харков се е разработвал особено опасен вирус. Но засега повече не мога да кажа. Преди два дни качих статията на Валентин Катасонов по темата.

В същото време днес излиза отново медийна стратегия за нов щам на вируса, от САЩ идва. Ще наблюдавам това, за да видя колко кризи една в друга смятат да насложат.

Много благодаря за подкрепата!

Моля да ме извините, че не успявам да прегледам всички коментари, намирам се в съвършено нова за мен ситуация, която трябва да отработи все още не съм се настроила към нея. Става дума за увеличаване на интереса към страницата ми и текстовете ми десетократно.

Отчитам и се старая да видя всичко, но ми е трудно за момента.

Благодаря на всички за всичко, което ми изпращат в Месинджър!

Убедена съм, че всеки работи там, където е най-полезен. Аз се чувствам най-полезна засега тук по темите за пренос на информация.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.