Сатър за Сатаната

https://svobodnoslovo.eu/komentar/satar-za-satanata/123850 SvobodnoSlovo.eu
Сатър за Сатаната

хилядолетна държава и нация в свободна за всякакви перверзни военни и ядрени експерименти територия.

Ганьо, обаче, спи и бленува за пържолата, туршията и салатата по Коледа, пък след Нова година - когато вече ще е страшно късно и ще е малко тавряз, ще се надигне от зимния си сън, замаян като изгладняла пролетна мечка и ще има да се диви на произходящото в собствената му кочината, над която се извисява сянката на обругания Паметник на Съветската армия. Пък ще пропсува, обзет от черния гняв на тоталната безпомощност и безидейност, и пак ще иде да си легне и бленува за поредния Освободител на майка България.

Срамът и позорът ще останат за днешните поколения българи, но тежко и горко на онези от нас, които прескочат трапа и влязат в близкото ни общо бъдеще на ничия територия, взета на абордаж от плячкаджиите и предложена за без пари на нашите южни съседи, които отколе гледат на Третото Българско царство като на историческо недоразумение.

Честита Коледа, Весела Нова година!

И...умната!

Нора Стоичкова

duma.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.