Сега имаме конкретно събитие, с което да отбележим края на безкрайния Преход. Е, той свърши!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sega-imame-konkretno-sabitie-s-koeto-da-otbelezhim-kraya-na-bezkrayniya-prehod-e-toy-svarshi/4983 SvobodnoSlovo.eu
Сега имаме конкретно събитие, с което да отбележим края на безкрайния Преход. Е, той свърши!

Сега имаме конкретно събитие, с което да отбележим края на безкрайния Преход. Е, той свърши! 25 години след цветната революция в България, която инсталира прозападните правителства и партии, включително изгради прозападно крило в БСП, България също както и всички други постсоц държави, затвори една страница от историята си.

Свършва американското влияние тук.

Може да продължи инерцията година, пет, десет най-много, но свършва.

Свършва антикомунистическия модел.

Американското влияние в България ни заби както нищо друго не ли е забивало. Но то така работи, ние не сме феномен, а стандартен пример от тежките в световен мащаб. Никакъв растеж, само дегенерация и обедняване. Иначе на приказки беше много хубаво. И аз му се радвах. Вече знам какво е и го пускам да си отиде, благодаря!

Антикомунизмът в България се оказа изключително ялов! Той не роди нищо! Той роди само реститути и лентяи. Безплодна история. Неслучайно антикомунистическия син комсомол умря, в момента сините имат под 4% избирателна тежест. С кански мъки го докарват все още до парламента. За 30 години това показаха.

Антикомунизмът не успя да възроди България, защото никога не е имал такова намерение. Неговото намерение беше той да е добре, другото не го интересуваше. Той стана лесна плячка за глобализма, който след 2008-ма година започна своя открит поход за поробване на света. Чрез чудовищна корупция. Всички бизнеси в България, които се завъртяха през 90-те, бяха унищожени или погълнати от чудовището ДД. С помощта на целия български политически елит.

Днес този елит се изправи пред реалността.

Той представлява отчаяно малцинство и на практика е извън народа си. Не надвишава 20% целокупният политически елит в момента. 1/5 от народа върви след него.

Утре ще напиша грандиозен пост за всичко от днес.

Дотогава ще кажа, че оттук насетне ще се върви в друг път. Да се знае! Много бавно, но за сметка на това неизбежно. Вижда се, че прогнозите са лесни за правене, когато човек познава как работи системата и когато знае какъв път е определен. Този път е неизбежен!

Сега, е, след известно време, русофилите ще управляват. Сега ще набират инерция и сила и ще дойдем и до тях. Щете, не щете, мърдане няма. Русофобите управляваха, видяхме ги!

За всички, които живеят с илюзията за независима от никого България, ще кажа, че е време да се събудят и да изтрезнеят. Да си неутрален е едно, да си независим е друго. А напълно независим, такова нещо не съществува.

България спешно трябва да си измени политическата национална доктрина, защото иначе е извън реалността.

Разберете, американците ви оставиха вече!!!!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.