Сега щетите от необмислените промени в Конституцията ще се видят най-добре, както за ПП/ДБ, така и за ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sega-shtetite-ot-neobmislenite-promeni-v-konstituciyata-shte-se-vidyat-nay-dobre-kakto-za-ppdb-taka-i-za-gerb/130899 SvobodnoSlovo.eu
Сега щетите от необмислените промени в Конституцията ще се видят най-добре, както за ПП/ДБ, така и за ГЕРБ

Сега щетите от необмислените промени в Конституцията ще се видят най-добре, както за ПП/ДБ, така и за ГЕРБ. Как по време на предизборната кампания всички ще си правят парламентарни комисии, за да ги използват за политически цели, да вадят документи и да произвеждат разследване...

Сега най-после трябва да ви стане ясно защо мъдрите бащи на нашата Конституция са я направили такава каквато беше. А вие оплескахте всичко и сега ще сърбате сами попарата, която надробихте, Много обичам поговорката: каквото сам си направиш, никой не може да ти направи!

Калина Андролова

4 Коментара

Azra123

преди 1 месец

Аз искам промяна на закона за наследството, а те ми правят промени в конституцията и после някои идиоти ме призовават да гласувам не са познали. Докато не защитят моите интереси никакъв глас за идиотите в парламента. Призовавам всички човекоподобни населяващи тази територия да се осъзнаят и да излезнат от транса на безпаметство.

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Не знам къде се чеше КС, ама е крайно време да се произнесе за промените в конституцията! Какво чакат, да минат изборите, че да разберат накъде духа вятърът!? Тоя орган бил независим, а?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.