Шпионски игри: ДАЛИ ОСТАНА ТАЙНА ДНК-то НА ПРЕЗИДЕНТА МАКРОН? СПОРЕД МЕН - НЕ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/shpionski-igri-dali-ostana-tayna-dnk-to-na-prezidenta-makron-spored-men-ne/5213 SvobodnoSlovo.eu
Шпионски игри: ДАЛИ ОСТАНА ТАЙНА ДНК-то НА ПРЕЗИДЕНТА МАКРОН? СПОРЕД МЕН - НЕ!

Шпионски игри:

ДАЛИ ОСТАНА ТАЙНА ДНК-то НА ПРЕЗИДЕНТА МАКРОН?

СПОРЕД МЕН - НЕ!

.

Огромната маса, на която бяха седнали руският и френският президент по време на разговорите им, предизвика недоумение у много хора.

Сега Париж хвърли светлина върху случилото се.

.

Руснаците поискали техни лекари и в тяхна лаборатория да направят Ковид тест на Макрон. Французите отказали, за да не дадат достъп на Кремъл до ДНК-то на френския президент.

В резултат, за да се намали риска от заразяване, разговорите „тет а тет” били проведени на огромната маса.

На мен ми направи впечатление едно странно устройство пред статуята на Александър ІІІ в залата. Прилича ми на огромен стерилизатор на въздуха.

.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков потвърди, че Макрон е отказал теста и каза, че Русия няма проблем с това. Той потвърди, че искането на руската страна в резултат е било да се установи разстояние от от 6 метра от Путин, за да се защити здравето на руския президент.

От обкръжението на Макрон потвърдиха, че той е отказал да му се направи руски PCR тест. Френският президент е направил френски PCR тест преди заминаването си за Русия и втори път антигенен тест след пристигането си в Русия, който му е бил направен от личния му лекар.

____________________________

Аз пък се питам може ли да се установи ДНК по остатъците от храната, която са яли те? Според мен – да, понеже в нея винаги има следи от слюнка.

Вечерята им представляваше:

Лангустини с ябълки

Равиоли със спанак

Супа уха от 5 вида риби

Шербет от джинджифил

Стек от есетра

Еленско с батати и къпини

Крушова торта с ванилов сладолед

Сервираните вина са:

Шардоне и Ребо 2015 от Усадьба Дивноморское

.

И още една новина:

Русия отказа да участва в Мюнхенската конференция по сигурността, тъй като Германия отказва да признае за ваксинирани предвидените участници от страна на Кремъл и ги е предупредила, че се изисква от тях 6-дневна предварителна карантина.

.

Оставането 10 дни в Берлин в динамичната обстановка около Украйна е невъзможно и за президента Путин, и за външния министър Лавров, заявиха от Кремъл.

.

Говорителката Мария Захарова не даде детайли, като се позова на „множество причини” за отказа на Русия. Преди 15 г. именно на Мюнхенската конференция Путин стресна Запада с реч, с която възвести възродените претенции на държавата си като велика сила и за нейни сфери на влияние.

Григор Лилов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.