Ще видим скоро ново чудовище на политическия небосклон - вот на недоверие на служебния кабинет

https://svobodnoslovo.eu/komentar/shte-vidim-skoro-novo-chudovishte-na-politicheskiya-nebosklon-vot-na-nedoverie-na-sluzhebniya-kabinet/131840 SvobodnoSlovo.eu
Ще видим скоро ново чудовище на политическия небосклон - вот на недоверие на служебния кабинет

Ще видим скоро ново чудовище на политическия небосклон - вот на недоверие на служебния кабинет. Това преди промените на Конституцията бе невъзможно, поради липсата на действащо Народно събрание.

Може Румен Радев да не ни е симпатичен, но президентската институция наистина създаваше стабилност точно в периодите на остра предизборна борба. За съжаление, последните промени в Конституцията имат точно обратния ефект - генерират политическа нестабилност и очевидно вносителите не си бяха дали сметка за последиците.

Идеята за работещ парламент в периода между подаване на оставка на редовното правителство и конституиране на новия състав на законодателния орган се оказа лоша. И не защото по принцип е лоша, а защото не отчиташе ролята на идиотите, от които политическата ни класа е съставена на 90%.

Емил Василев

3 Коментара

Гюнтер Валраф

преди 1 седмица

Емил Василев, туземната на Галя от ПосолствоТО не е политическата класа а обикновена компрадорска прослойка. Чети класиците, човеук!

Коментирай

Посетител

преди 1 седмица

До преди простоидиотите да наврат мръсните си ръце в Конституцията, да - беше немислимо. Сега, вече сме под действието на Неконституция, защо да е невъзможно? По-рано, при действието на служебно правителство парламент действащ нямаше и съответно нямаше как да има и парламентарен контрол. Сега вече всичко може...

Коментирай

Мирмидон

преди 1 седмица

Къде пише черно на бяло, че е забранено?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.