ЩО ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/shto-gi-ruchahme-zhabetata/126763 SvobodnoSlovo.eu
ЩО ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА

 

Източване на здравната каса с отчитане на фалшиви хоспитализации в болница Лозенец, по - известна като Правителствена.

Това разкритие направих по време на вечното директорство на проф. Любомир Спасов, известен с близостта си с ДПС.

Тогава на власт още бяха ГЕРБ, а проверката на сигнала, който имах, беше много трудна. Все пак се случи и разследването се появи в малкия канал ТВ1, в предавенето Алтернативата.

Доста по-късно, след разкрития за незаконни трансплантации и други нарушения, служебният министър Стойчо Кацаров смени Спасов. След това изяде доста яка компроматна тояга.

Защо го припомням. Защото миналата седмица в бнт изгря проф. Любомир Спасов - за да говори за източване на здравната каса от болница Лозенец. От сегашните работещи там. И между другото, изговори неверни, но приети за истина от прокуратурата неща, свързани с моето разследване.

По този повод предполагам, че скоро Спасов ще се върне в болница Лозенец на бял кон. Днес ви предлагам да чуете моя разговор в предаването на Сашо Диков, който единствен ме покани да говорим по темата. Кръсти разговора: "разследване, потънало в нищото". Неприятно, но факт. 

Миролюба Бенатова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.