След поредното полудяване на ИТН по темата "Дончева" логично е да чакаме активно мероприятие насочено срещу Христо Иванов

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sled-porednoto-poludyavane-na-itn-po-temata-doncheva-logichno-e-da-chakame-aktivno-meropriyatie-nasocheno-sreshtu-hristo-ivanov/7930 SvobodnoSlovo.eu
След поредното полудяване на ИТН по темата "Дончева" логично е да чакаме активно мероприятие насочено срещу Христо Иванов

След поредното полудяване на ИТН по темата "Дончева" логично е да чакаме активно мероприятие насочено срещу Христо Иванов.

Логично е, защото най-сетне в поведението на ИТН лъсна логическа последователност: да бъдат изтребени партиите на протеста.

Мотивациите може да са две и само две:

1. ИТН да останат сами на "протестния" терен и да съберат 121 депутата, а не, какво се очаква, около 50. ИТН са достатъчно глупави, за да са мотивирани от такива нелепи сметки.

2. ИТН разчистват терена за ГЕРБ/ДПС. Това не ми се вярва, тъй като такива маневри изискват тактически умения, каквито ИТН очевидно няма.

И в глупостта, оказа се, има логика. Какво обаче продължават да правят в редиците на ИТН купища разумни хора?

Евгений Дайнов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.