Смятам, че Западът се отказва от темата Украйна и рано или късно ще признае и Крим и Донбас за руски

https://svobodnoslovo.eu/komentar/smyatam-che-zapadat-se-otkazva-ot-temata-ukrayna-i-rano-ili-kasno-shte-priznae-i-krim-i-donbas-za-ruski/5169 SvobodnoSlovo.eu
Смятам, че Западът се отказва от темата Украйна и рано или късно ще признае и Крим и Донбас за руски

Днес аз за пореден път ще бъда много еретично различна от всички анализи и отново ще изкажа на глас това, в което се убеждавам с всеки изминал ден. Че въпросът с Украйна седи така - САЩ са се съгласили, включително от името на НАТО (нас никой не ни е питал), украинският въпрос да бъде решен в полза на Русия. И според мен това е станало още през юни 2021 година в Женева. Или тогава се е оформил сценарият как да стане това.

Аз тогава казах, че според мен Русия откупи заплахата за война, която висеше над нея от страна на НАТО заради Украйна чрез засилване на ваксинацията в Русия и прилагане на световния сценарий за медицински цифров концлагер. Което стана факт след срещата в Женева.

Днес обаче аз си позволявам, имам основание, да отида още по-далеч и да кажа, че и САЩ, и ЕС, и НАТО са приели, че Украйна е загубена кауза като примамка за въвличане на Русия е глобален военен конфликт с цел отслабване и подчинение на глобалистите. Нещо повече, смятам, че Западът се отказва от темата Украйна и рано или късно ще признае и Крим и Донбас за руски.

Самата Украйна вероятно е решено какво ще се прави с нея. Ще видим. Но откъсването на Донбас от нея ще отприщи дезинтеграция и е възможно тази държава да изчезне от картата на света. Възможен е и друг сценарий, ще видим.

Аргументите ми.

От страна на Русия.

Темата с Украйна е болезнена от много десетилетия, но в последните 15 години стана особено тежка и особено болезнена. След като глобалистите я поставиха в центъра на своята хибридна война срещу Путин, събитията в Украйна станаха неудържими. Неуспешният/успешен Майдан от 2013-2014 година размести много сериозно статуквото в целия глобален свят. Само че тогава все още глобализмът имаше сили и власт да управлява света чрез своите методи на тайни задкулисни игри. Контраатаката на Путин с Крим, нещо стратегически Велико с историческо значение, промени играта.

Всъщност Крим е крайъгълния камък на провала на глобализма на ДД в света. Сега няма да обяснявам защо. Оттогава насам язвата Украйна се превърна в хронично заболяване за Русия. 8-10 години Путин търси изход от ситуацията като се избегне война. И на децата е ясно, че Русия е в състояние да влезе в Киев в рамките на 48 часа. А да откъсне Донбас и трябват и по-малко. Но ако действа така, Путин щеше да направи точно това, което всички глобалисти от А до Я искат и това щеше да е поводът Русия да бъде нападната, разкъсана и буквално унищожена. Само това чакаха!!!

Заради това са тези многогодишни драми, преговори, заплахи, безмислени бълтавения за Украйна. А Русия търсеше начин да реши въпроса. Работеше усилено и при Обама, и при Тръмп и сега при Байдън. Но за най-голяма моя изненада условия за решаване на въпроса дойдоха сега при фронтмена на ДД, абсолютния русофоб Байдън, фактически котилото на Клинтънитите, които мразят Русия до дъното на душите си. Тези хора са се клели да я унищожат, не е шега това! Обаче животът е странно нещо. За Русия моментът да реши веднъж завинаги язвата Украйна е сега и тя заяви, че повече няма да отлага решението.

Ето детайлите.

Игрите на глобалистите, които ставаха все по-агресисно явни и все по-известни на публиката, доведоха до разтърсващи процеси в света. Кризата с вируса тук стана главен катализатор на всички стаени световни процеси на борби, противоречия и кризи, създавани и развивани от глобалистите с десетилетия. Самите глобалисти се разкриха и пристъпиха към действие за зануляване на света. Да, ама нещата никога не стават така, както си ги предвидил в живота. Винаги Животът има свое мнение и когато един процес се задвижи, Животът си играе неговата игра. В случая ефектите от кризата с вируса и опитът светът да бъде подчинен на шепа луди доведе до лавина от други кризи или възбуди спящи и игнорирани вече болни места, точно както вирусът атакува слабите места на организма и агресивно събужда други болести в него.

Точно така темата Украйна стана гореща като прясна лава и започна да пари и на САЩ. Особено след провала на многогодишния експеримент по създаването на радикална шериатска мюсюлманска структура от американските служби под покровителството на Хилъри Клинтън, държавата ИДИЛ. След провала на войната в Сирия, блокирана именно от Русия, след провала в Афганистан, провала в Иран, провала в Турция с Ердоган, положението на САЩ като гнездо на ДД стана неудържимо. И Русия се възползва максимално!

Сигурна съм, че горе долу нещата са се развили така. Путин е обещал да сътрудничи на ДД все още, включително все още да не разкрива всеизвестните тайни за 11 септември и за извънземните. В замяна е поискал пълно решаване на кризата в Украйна и то в полза на Русия, защото то друга полза в случая няма. Сигурно има и много други неща за които са се разбрали, но тези са главните. В замяна Путин ще мълчи и за ваксините и дори ще участва в сценката с тях.

За глобалистите.

Всички, което описах, е истината. Но тя не може да се каже и поднесе директно. Това би взривило на секундата англо-саксонския свят. Не могат да излязат и да признаят, Да, ние се провалихме след Студената война и да, ние измисляме непрекъснато лоши неща за хората, за да печелим още и още пари. Не! Много по-лесно е да се поддържа маскировката как Русия е врагът, а Украйна гореща военна тема. Също така трябва да се прикрива смъртта на НАТО, и на ЕС. Изобщо Западът има нужда от прикритие повече отвсякога! Толкова е голям провалът! Поменете ми думата - ТОЛКОВА Е ГОЛЯМ ПРОВАЛА НА АНГЛОСАКСОНСКИЯ РЕД!

Зад всичко това стои както винаги американският естаблишмънт, който е смокиновото листо на главния злодей на Земята - Федералната резервна система.

Инфлацията и срива на доларовата система, причинени от безмилостното изнасилване на икономическите процеси изключително интензивно в последните 30 години, са толкова чудовищно колосални, неизмерими, непонятни дори за гениалните хора, че много много спешно трябва война, за да скрие истинските процеси по разпад на Запада и на глобализма.

Ето това става.

Ще успеят ли?

Не!

Категорична съм. Няма да успеят да запалят никаква война и да продължат с лъжите. Каквото и да стане, каквото и да става, язвите на ДД ще бъдат отрязани. Да, ще боли. Но ще мине. За сметка на това ще се спасим от световното задкулисие на ФДС. Няма накъде вече.

Докато този Федерален резерв не бъде унищожен и приключен, светът няма да види бял ден!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.