Спешна помощ и печалба..... звучи ужасяващо. Пълна дехуманизация!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/speshna-pomosht-i-pechalba-zvuchi-uzhasyavashto-palna-dehumanizaciya/122789 SvobodnoSlovo.eu
Спешна помощ и печалба..... звучи ужасяващо. Пълна дехуманизация!

Трети ден ни занимават с поредната сага в болните и неадекватни взаимоотношения между група "политици" с преминал срок на годност, които са формирали някаква изнасилена коалиция. Или някой я е формирал, а те са изпаднали в зависимост и нямат особен избор, т.е. не разполагат със себе си и са принудени да стоят заедно, въпреки неистовата омраза, която изпитват един към друг. 
Този път ябълката на раздора е съдбата на директора на "Пирогов"..... кой и защо го е уволнил, имал ли е основания за това и т.н. 

Искам да обърна особенно внимание на нещо, което услужливо се подминава и някак си остава встрани от вниманието ни, а именно, че спорът е за ПЕЧАЛБАТА на болницата за СПАШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ! Още веднъж повтарям - ЗА ПЕЧАЛБАТА! Потресаващо. Спешна помощ и печалба..... звучи ужасяващо. Пълна дехуманизация!

Тези компрадори водят люта битка, за това кой да ръководи административно дружеството или най-просто казано "фирмата", която трябва да оказва неотложна медицинска помощ - да спасява човешки животи! 

И тази дейност се измерва с пари и респективно ПЕЧАЛБА, финансово състояние и т.н..... повече няма какво да се добави. Нека всеки сам си направи изводите до къде сме се докарали. И най-лошото е, че това вече е прието за напълно нормално и въобще не впечатлява никого - то си е така и до там. Приспани сме, направо препарирани като пеперуди.....

Що не запретнат ръкави и да приватизират и Пирогов, за да носи рента на клиентелата! Представяте ли си какво пълнене на чекмеджета ще падне, какво като е за сметка на хиляди човешки животи..... ВАЖНА Е ПЕЧАЛБАТА!

Страхил Ангелов

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.