Според мен психиатри трябва да се занимават с ръководството на Футболния съюз. И то спешно!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/spored-men-psihiatri-tryabva-da-se-zanimavat-s-rakovodstvoto-na-futbolniya-sayuz-i-to-speshno/118559 SvobodnoSlovo.eu
Според мен психиатри трябва да се занимават с ръководството на Футболния съюз. И то спешно!

Почти никога не коментирам спортни теми, но този път ще направя изключение. Според мен психиатри трябва да се занимават с ръководството на Футболния съюз. И то спешно!

Перуката, оня простак от Сливен и вся остальная сволоч изпитват садистично удоволствие да тормозят и унижават целия БГ-народ, без разлика на сини и червени.

За мен е очевидно, че те унищожават умишлено и целенасочено страховития по тяхно време БГ-футбол. Т. е. въпросът не опира само до неможене и тотална простотия, а до престъпление. Тия психопати искат да останат като най-великите в историята. Затова унищожават последователно, методично и упорито всичко, което се пръква след славното им поколение.

Перуката и сие обаче трябва да са наясно, че ако спешно не се махнат от Футболния съюз рискуват хората да ги запомнят не с успехите в САЩ 94, а с погрома и унищожаването не само на футбола у нас, но и на достойнството на българския народ. Да, трудно ще стигнат сами до това решение, защото са се бетонирали на корупционен принцип доживот. Освен това трудно ще им бъде да се разделят с елитните проститутки, луксозните мерцедеси и милионите в евро.

Единствено масов бунт и обединение на всички фенове, съчетано с поход до Бояна и изхвърляне /буквално/ през прозорците на тия психопати, може да промени нещата. Пък нека някой ме обвини, че призовавам към бунт и насилие.

Щом държавата няма механизъм да се справи с тези корумпирани психично болни престъпници, то явно народът сам трябва да го направи.

Емил Василев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.