Според мен започва дългоочакваната финансова световна война

https://svobodnoslovo.eu/komentar/spored-men-zapochva-dalgoochakvanata-finansova-svetovna-voyna/135834 SvobodnoSlovo.eu
Според мен започва дългоочакваната финансова световна война

Западът вчера на срещата на Г-7 потвърди своята позиция на конфронтация и разлом с Русия и с всички държави, които се стремят към Русия. Тоест, Западът неумолимо се самоубива, защото се обръща срещу обединението на страните от Европа, Азия, Африка и Америка. Главните новини от срещата са тези, които не се казват директно в медиите. Че САЩ задължават Европа да воюва с ЖИВА СИЛА в Украйна. Че САЩ и съюзниците ще предоставят лихвите от замразените руски активи на американския ВПК.

Официално се казва, че ще дадат парите на Украйна. Но истината е, че ще ги дадат директно на американското ВПК. Ето и още малко прелюбопитна информация по тази тема. Замразени руски пари има в ЕС в размер на 245 млрд. евро. А в САЩ са само 7 млрд. евро. Г-7 отпуска 50 млрд от лихвите по тези суми, които директно ще вземат американците. Думи няма за лицемерието! По тази тема обаче има подробности. Тези пари са в различни финансови форми и не могат просто да бъдат ОТКРАДНАТИ.

Трябват решения на правителства и парламенти за тях. Както писах вчера, САЩ въведоха безпрецедентни санкции към хора и фирми, свързани с Московската борса, сред които има и фирми от България. Заради отказът на Русия от долара. Това е страшна схватка и аз заявявам, че отказът на Русия и БРИКС от долара е НЕОБРАТИМ и случващото е начало на страшна финансова война. Ще го кажа в едно изречение. САЩ искат Русия да плати бездънният им вътрешно държавен дълг, причинен от печатането на долари. Това няма да стане!

Според мен започва дългоочакваната финансова световна война, която ще бъде брутална и ще завърши с пълен край на Западната финансова капиталистическа система.

Анастасия Гешева

3 Коментара

К. Буйновски

4 months before

На 12 юни Русия започна учения по изстрелване на ядрени ракети с военноморската си група край бреговете на Флорида. В същото време Русия разшири своите текущи „учения с тактически ядрени оръжия“ от Южния военен окръг, за да включи и Ленинградския военен окръг близо до Санкт Петербург. --- На 13 юни нещата се влошиха. През нощта Русия разположи второто поколение на своите системи за противовъздушна отбрана S-500 около Москва, Санкт Петербург и силозите на руските стратегически ядрени ракети. Л Тази система от второ поколение - безспорно най-добрите системи за противовъздушна отбрана в света - не се очакваше да бъде готова за разгръщане поне още шест месеца.

Коментирай

К. Буйновски

4 months before

Фактът, че Русия ги разположи снощи и го направи в много значителни количества, за които масовото производство дори не беше известно, че е готово, да не говорим за активно, около Москва, Санкт Петербург и техните силози за стратегически ядрени ракети, сега се промени балансът на силите напълно. Тази поза означава едно нещо - това би се очаквало, ако Русия планираше ядрен ответен удар или първи удар срещу Запада и беше готова да се защити от контраудара. Разглеждането на момента на всичко това подчертава суровата реалност: Русия обяви тактически учения с ядрени оръжия преди около три седмици и ги започна преди две седмици в техния Южен военен окръг. След това преди около десет дни Русия сортира единадесет подводници с ядрени ракети в Атлантическия океан. Около три дни по-късно Русия сортира двадесет и седем (27) допълнителни ядрени ракетни подводници в Тихия океан.

Коментирай

К. Буйновски

4 months before

След това Русия изчака около седмица (подводниците да заемат позиция) и разшири тактическите ядрени учения, за да включи Ленинградския военен окръг около Санкт Петербург. Това означава, че ЦЯЛАТА руска граница със Запада в момента вижда движението на Тактически /и Стратегически/ ядрени оръжия, докарани в рамките на ударното разстояние на силите на НАТО и страните-членки на НАТО! Снощи Русия направи изненадващо разполагане на най-новата си система за противовъздушна отбрана S-500 "Прометей" около Москва, Санкт Петербург и техните стратегически силози за междуконтинентални балистични ракети. Взети заедно, всички признаци са, че сега Русия е напълно готова да нанесе тежък първи ядрен удар и успешно да се защити от контраудар. Всичко друго вече е направено.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.