Така не става, господа лекари! Няма да минете без последствия

https://svobodnoslovo.eu/komentar/taka-ne-stava-gospoda-lekari-nyama-da-minete-bez-posledstviya/5732 SvobodnoSlovo.eu
Така не става, господа лекари! Няма да минете без последствия

Венци Чикагото може да е силно емоционален човек, познавам го, но не е агресивен бияч, за разлика от лекаря погубил пациента си. Вижда се на видеото, без разследване.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

В добрата медицинска практика не съществува инжектиране, наречено ваксинация, което се извършва на стълбите метрополитена, пред и в хранителни магазини, в молове, в кафенета и прочее. Ако ваксинацията е действителна тя трябва да се извършва под строг медицински контрол, в медицинско заведение, в точно определено място за извършване на манипулации и задължително след пълно обследване на общото и специфично състояние на пациента от лекар, включително специалист. Всичко останало е своеволие, грубо погазване на добрите медицински практики и в крайна сметка престъпление. Когато има смърт следствие на неспазване на горните разпоредби това е престъпление. Тежко.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Разбирам защо цялата държава и лекарския съюз застават зад лекаря. Те знаят какво пазят и защо трябва да го пазат, въпроса е разбират ли гражданската диспозиция? Защото ако не я разбират и действат със силата на властовата, административна и съдебна принуда, много скоро ще се стигне до пълни вендета спрямо лекари, които си позволяват повече отколкото им дава право закона. Новата власт обеща да има различно поведение от предишната, но явно това си остава само в теорията на общия лаф. Това пък ми дава основание да мисля, че след като отново не се чуваме, някак нормално ще бъде всеки да решава проблемите си сам, както той реши. Има право да се защитава.

Лично за мен този въпрос е решен!

Ако мое дете или близък падне заради някой нахален некадърник, бил той и медицинско лице, Господи помилуй! На мига. Засега, не съм имал подобен повод и нека Бог ме пази от такъв, но няма да се поколебая след като виждам с очите си как хиляди човешки същества бях буквално евтаназирани без спазване на елементарни медицински правила и практики.

Така не става, господа лекари! Няма да минете без последствия.

И да, ценим вашия труд, обичаме ви, но всяко нещо си има строги граници. Спазвайте ги!

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.