Това е то, истинското срутище

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tova-e-to-istinskoto-srutishte/9985 SvobodnoSlovo.eu
Това е то, истинското срутище

Беше Гергьовден. 2006 или 2007. С един приятел и скъпата му майка, достолепна, изтънчена дама, се озовахме близо до официалните лица благодарение на моята журналистическа карта. По някое време се появи кметът на София, наобиколен от мутроидни типове. "На всички тия шъ им го навра през панталоните", изсумтя кметът Борисов злостно и заканително по адрес на президент, премиер, депутати и министри. Достолепната старица промълви потресена: "Деца, изведете ме оттук! Този, ако му падне власт, ще съсипе България!". Седнахме в близко кафененце. За щастие милата дама не доживя да види как нейната прогноза се сбъдна безпогрешно.

След свидетелствата на рекетирания Илчовски пред парламентарната комисия, остана ли някой, който да се чуди защо един български бизнесмен се спасява в Сърбия, друг в Дубай, трети, четвърти, пети и десети - някъде другаде. Навсякъде другаде. Никой не иска да бъде обект в гнусен, назидателен, мръснишки клип, заснет от надзирател в затвора за сплашване на непокорни и несговорчиви бизнесмени.

Това е Боко - отвратителна мутра, която разбира и политиката, и бизнеса, и правосъдието, и всичко в тоя свят като сексуално насилие с цел подчиняване на опонента (конкурента). Когато преди години написах тази диагноза, мнозина ми казаха, че си въобразявам. Е, сега видяха грозната истина. Тя със сигурност е още по-грозна. Това е само началото, само леко открехване на завесата. А вече се носи ужасяваща мафиотска смрад.

Тези свидетелства ще продължат. Натрупани са тонове ярост и гняв. И никакви Стъкита, Гешевци, тролове и хейтъри няма да спрат лавината на отмъщението. Това е то, истинското срутище. Нали се сещате какво му мислят на Боко рекетираните и ограбените българи. Със или без видеоклипове...

Велислава Дърева

https://pogled.info/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.