Това, което се случва в Народното събрание прилича на сбирка на побеснели кучета, които искат всяко от тях да си откъсне парче от властта

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tova-koeto-se-sluchva-v-narodnoto-sabranie-prilicha-na-sbirka-na-pobesneli-kucheta-koito-iskat-vsyako-ot-tyah-da-si-otkasne-parche-ot-vlastta/4150 SvobodnoSlovo.eu
Това, което се случва в Народното събрание прилича на сбирка на побеснели кучета, които искат всяко от тях да си откъсне парче от властта

Мислите, че управляващите търсят най-добрите кандидатури за шефове на стратегически институции?! Мислите, че търсят професионалисти? Мислите, че за тях важни са качествата и почтеността?

Наивници! Това, което се случва в Народното събрание прилича на сбирка на побеснели кучета, които искат всяко от тях да си откъсне парче от властта. Същите подмолни хапания, същите звуци на ръмжене и страх, същите лешояди. Срамна гледка! Издигат се хора, които са напълно неспособни да извършват дейността за която са избрани. И това е за ключови постове в държавата. Един човек, по-известен с играта си на голф, отколкото с постиженията си в банковото дело, се предлага за управител на БНБ. За Председател на КЕВР видяхме кого избраха. Нямам думи! Отново се търси пост за човека, а не човек за поста! Целта е овладяване на държавата от новата марионетна власт на посолството.

Гледайте какво правят. Ако някой Ви говори за принципи, а действията му говорят само за алчност към властта, то нещата са ясни. Ако се издигат хора, които не стават за нищо, значи целта е не промяна на България, а промяна на трапезата на управляващите.

Гласуванията стават след предварителни уговорки. Понякога в противоречие със заявени вече позиции. Основно и водещо е политическия, а не държавния интерес. Още по-срамно.

Тъжни са гледките в Народното събрание.....

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.