Този конфликт не е наш! За пореден път ще призова за неутралитет и по-малко говорене по медиите!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tozi-konflikt-ne-e-nash-za-poreden-pat-shte-prizova-za-neutralitet-i-po-malko-govorene-po-mediite/4846 SvobodnoSlovo.eu
Този конфликт не е наш! За пореден път ще призова за неутралитет и по-малко говорене по медиите!

Ще се обърна към българските медии незабавно да свалят глупавите си писания за привеждане на руските ядрени оръжия в бойна готовност! Такова нещо Путин не е казвал. Русия разполага с много по-модерни оръжия за масово поразяване и всяване на хаос, но не в този смисъл, в който се разбира от масовото мислене!

Ще дам малък пример без да назовавам технологията, която всички познавате отлично!

Тази технология е стара военна технология, която от десетилетия е пусната в гражданска употреба. Житието и битието ни до такава степен са зависими от приложението на тази технология, че нейното изключване ще доведе до масов хаос и поразяване на определени вражески цели, които без тази технология не могат да функционират! Преди няколко дена си позволих да дам няколко съвета на правителството, дано да са се вслушали!

Владимир Путин няма намерение да убива никого, но има намерение да изнесе силен урок на лицемерите от Запад! Същите тези лицемери осем години мълчаха за зверствата в Крим, Донецк и Луганск! Зеленски и Украйна вече разбират, че са използвани и изоставени от така наречените "съюзници", които години наред ги подстрекаваха да вършат безобразия.

Този конфликт не е наш! За пореден път ще призова за неутралитет и по-малко говорене по медиите! Ще призова и псевдодемократите да овладеят емоциите си и да не се правят на разрушители на паметници!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.