ТРЪГНАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИЯ ЛЕГИОН

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tragnahte-li-veche-za-chuzhdestranniya-legion/4632 SvobodnoSlovo.eu
ТРЪГНАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИЯ ЛЕГИОН

Всъщност насърчавам инициативата на украинското посолство да призове всички, които подкрепят Украйна, да се запишат в нейния Чуждестранен легион и да отидат да се бият срещу Русия. Бравос! Само така! Подкрепям!

Представям си всички психодесни как се редят на опашка за доброволци, вързали жълто-синьо шалче на вратовете и разпечатали профилните си снимки с украинския флаг на тях като доказателство, че са верни на Украйна. Направо виждам на опашката Гено Дайнов, Ал Йо, Ивайло Мирчев /него ще го броят за трима доброволци/, Сюлейман Паси, а Ленчето Поптодорова ще открие мъжа в себе си, ще си смени пола и също ще се запише да се бие с Путин. Най-малкото може да му открадне някоя балистична ракета.

И тогава ще настъпи такъв живот - дано, дано, дано! Всички психодесни - на фронта срещу Русия! Помечтахте ли си? Аз също. С един удар - две победи. Те ще претворят думите си в дела и вместо да лаят от дивана по цял ден в социалните мрежи, ще докажат на света как геройски могат да умрат за СлавЪ УкрайнЪ, а ние ще се отървем и накрая ще можем да си оправим държавата! Кафяво-жълтите мисирки могат да отидат за военни кореспонденти, като громят на място Путин и руската армия. Не се и съмнявам, че ще постигнат високи нива на трудов героизъм.

Лошото е, че лаят се чува предимно от диваните и от телевизионните студиа. Някак си думите в дела не искат да претворят. Може би зависи от заплащането - все пак да си жертват нежната кожа и маникюра в бойни действия струва много по-скъпо от лаенето по медиите срещу неудобните на американците.

Но да не губим надежда! Да тръгват! Готова съм за каузата им да им даря няколко пакета памперси и манерка за вода, останала от прадядо ми от Първата Световна война.

Напред, понита! Украйна разчита на Вас!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.