Трудно се разбира евроатлантизма! Сбъркана работа

https://svobodnoslovo.eu/komentar/trudno-se-razbira-evroatlantizma-sbarkana-rabota/4538 SvobodnoSlovo.eu
Трудно се разбира евроатлантизма! Сбъркана работа

Трудно се разбира евроатлантизма! Сбъркана работа.

Политическата география диктува правилните решения, не псевдо-политиците марионетки и техните помагачи и подгласници. И понеже европейската корумпирана бюрокрация се изпълни с нефелни и скодоумни твари, резултатите не закъсняха. Спокойно и по-лошо ще става, ако продължаваме с емоциите и пропагандата.

Българите сме древен народ, най-стария в ЕС. Би следвало да сме носители на гени, които са коренно различни от тези на всички останали нации и да носим знание и мъдрост непознати за така наречения Запад. С други думи да сме уважавани и почитани от всички останали заради високата добавена стойност към всички политически и икономически процеси. Да, ама не! Има бъг в системата и той е причината за засечката, а не липсата на български гений. Той е повече от жив и е тук.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Мен ако питате нас ни спират развитието атлантическите ценности, не европейските! Затова считам лицата, които са натъпкани с атлантически ценности за най-опасните антиевропейци, защото те вкарват в кръвта ни отровата на безвремието. Нискокултурни същества, имитатори, позьори, психически неустойчиви личности, но платени доларови наемници на чужди за Европа интереси. Еничарски корпус.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Старата Европа, макар и разбита отвътре от чужди за нея ценности е друга работа. Тук все още има стара автентична аристокрация, която видимо търси пътища за еманципиране, но сложните зависимости правят процеса по-бавен. Какви партньори на ЕС са държави, които преследват собствените си интереси? А интересите на държавите от ЕС кога?

Нямаме много време да осмислим тези въпроси и да започнем да подреждаме държавата и целите си. Ако ще се превръщеме в територия, част от милитаризираната инфраструктура на САЩ е едно, но ако искаме да имаме стегната държава на благоднествието и сигурността в ЕС е съвсем друго! От нас зависи дали да бъдем европейци или да обслужваме частно американските интереси срещу обещания да бъдем преден техен фронт за война срещу Русия. Изберем ли въоръжаването, избираме войната и бедността!!! Ще потънем в мизерия. Европейци или изгубени в превода атлантици? Това е въпросът.

И запомнете от мен:

Естественият геополитически съюзник на ЕС е Русия! Точка.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.