Тука има - тука няма! Това е програмата за управление на София на Васил Терзиев, водещ се кмет на Столична община

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tuka-ima-tuka-nyama-tova-e-programata-za-upravlenie-na-sofiya-na-vasil-terziev-vodesht-se-kmet-na-stolichna-obshtina/142235 SvobodnoSlovo.eu
Тука има - тука няма! Това е програмата за управление на София на Васил Терзиев, водещ се кмет на Столична община

🎲Тука има - тука няма! Това е програмата за управление на София на Васил Терзиев, водещ се кмет на Столична община. Припомням, че на последната юлска сесия в 12 без 2 минути кметът на София внесе с девет месеца забавяне програмата си за управление. Настояваше документът да се гледа и обсъди набързо от Столичния общински съвет. И логично точката беше отложена, защото съветниците нямахме дори 24 часа да се запознаем с документа. 

Терзиев се фръцна и напусна сесията на общинския съвет. На първата сесия след лятната ваканция програмата я няма в дневния ред на общинския съвет. Защо? най-логичното беше да е първа точка, съветниците сме имали над месец да я прочетем обстойно и да зададем въпроси. Кой и защо реши да скрие управленската програма на Васил Терзиев от дебат? 

След месеци чакане, в нарушение на законовия срок с огромно забавяне най-сетне можем да видим какво предлага кметът на ППДБ-Спаси София за управлението на столицата и как смята да го реализира. Точката обаче липсва, убеден съм, че целта е да няма широка дискусия, дебат с въпроси и отговори. Целта през юли беше да мине между капките, без сериозно обсъждане, за да не лъсне цялата управленска и идейна немощ на Промяната.

❗Ще настоявам на сесията в четвъртък точката да бъде включена и да се гледа в началото, за да можем да зададем всички въпроси, както и да изясним има ли въобще идея Терзиев какъв пост заема и какво се очаква от него!

Карлос Контрера

1 Коментара

АСТРАЗЕНЕКА

1 week before

ВМЕСТО ДА МИ ПИШЕШ ТЪПИ КОМЕНТАРИ ДАЙ ОТГОВОР ТИ КАКВО НАПРАВИ И ПАК ЩЕ ПИТАМ ЗА ОБЩЕЖИТИЕТО В ЛЮЛИН 4 КОГА ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТО.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.