Умнокрасивитетът кълне като жена от гетото на преклонна възраст

https://svobodnoslovo.eu/komentar/umnokrasivitetat-kalne-kato-zhena-ot-getoto-na-preklonna-vazrast/7972 SvobodnoSlovo.eu
Умнокрасивитетът кълне като жена от гетото на преклонна възраст

Умнокрасивитетът кълне като жена от гетото на преклонна възраст. Чета днес един коментар, че трябвало мои близки да починат от ковидясване, даже и аз, ако може, по техните пожелания, да ритам в агония от ковидясване и никой да не ми обърне внимание. Благодарим за пожеланията, значи, да Ви се връщат!

Да кажа, че имам близки, починали от ДРУГИ заболявания заради неадекватна здравна помощ. Имам познати, отишли си от некачествена хемодиализа, чакащи години наред трансплантация, имам познати, чиито дете почина, защото не успяха да съберат пари за операция в чужбина. Имам познати, болни от хронични, тежки заболявания, които тихо вегетират и никой не се интересува от тях - нито им дават по 50 лева към пенсията, защото са болни, нито държавата е загрижена за тях.

Аз лично ковидът го изкарах, така че, за голяма мъка на соросоидите, засега няма да пукна от ковидясване. Разбирам, че разочарованието Ви е голямо, ама тва е положението!!! Мои близки също го изкараха и също не пукнаха, както им пожелавате!

Не Ви отричам вируса. Има го. Както има и милиони други вируси и хиляди болести, огромната част от които по-заразни и по-смъртоносни. За съжаление, вирусът на глупостта и алчността е най-опасен и виждам, че не Ви е подминал. За съжаление, не е смъртоносен за Вас, а само за тези, които Ви се водят по акъла.

Има и нещо по-важно от живота. Това е свободата, Родината и децата! Вие сте опасни за тях! И ще се боря с Вас! Докато, както изящно го казвате "пукна".

Това, че действате по глобалния план, не Ви оневинява и не Ви оправдава. Аз виждам какво правите, другите мислещи също го виждат. И няма да Ви мине номера! Вие сте като хлебарки - нагли, гладни, страхливи и гнусни! И с Вас трябва да се постъпи точно по този начин - като с хлебарки!

А клетвите, както Ви казах, се връщат......

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.