УСТОЙЧИВО ИЛИ ПОЧТЕНО МНОЗИНСТВО?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ustoychivo-ili-pochteno-mnozinstvo/8697 SvobodnoSlovo.eu
УСТОЙЧИВО ИЛИ ПОЧТЕНО МНОЗИНСТВО?

Консултациите при Президента Радев започнаха с искане ИТН да направят устойчиво мнозинство в парламента, за да има правителство. Някак си не го връзвам с изказванията отпреди, че не трябва пък да се правят безпринципни коалиции. Защото устойчиво мнозинство в този състав на Народното събрание е равно на коалиции със статукво, с ДПС и компромиси с идеи и програми. Устойчиво мнозинство в българското Народно събрание обикновено се създава само около кокала и трапезата.

Къде отиде "братството на почтените хора"? Къде отиде отказа за безпринципност и власт на всяка цена? Къде отиде морала в политиката и почтеността на управляващите? Май всичко това се изпари като топла бира при вида на идващите мандати.....

Аз вярвам в идеи и принципи, а не в хора. И искам принципност и почтеност в политиката, а не устойчивост и стабилност. То гербоидните 13 години бяха устойчиви и стабилни, та общо взето се напатихме от толкоз много устойчивост!

Този път аз призовавам за братство на почтените хора, за морал и почтеност в политиката, за управление в името и в интерес на България, а не на някакви синергични, евроатлантически и да си го кажем направо, евроджендърски ценности. Аз съм за това българската политика да се определя от суверена - българският народ, а не от Козяк и гъзомийници, поставили се в тяхна услуга!

Защото ми писна от помияри във властта! Ибрикчийството в политиката е порок, който трябва да бъде завинаги изкоренен. И запомнете: ако искате власт на всяка цена, ще трябва да платите непосилна цена за власт, която дори няма да бъде ваша. Защото най-силната, устойчива и стабилна власт произтича от народа! А не от Козяк!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.