В момента ДПС масово купува гласове в цяла Северозападна България. Скоро ще са първа политическа сила в регион, дето от векове няма нито един турчин

https://svobodnoslovo.eu/komentar/v-momenta-dps-masovo-kupuva-glasove-v-cyala-severozapadna-balgariya-skoro-shte-sa-parva-politicheska-sila-v-region-deto-ot-vekove-nyama-nito-edin-turchin/53257 SvobodnoSlovo.eu
В момента ДПС масово купува гласове в цяла Северозападна България. Скоро ще са първа политическа сила в регион, дето от векове няма нито един турчин

В момента ДПС масово купува гласове в цяла Северозападна България. Скоро ще са първа политическа сила в регион, дето от векове няма нито един турчин. Имат общински кметове. Скоро ще се пробват и някой областен кмет да изберат извън "традиционните" си територии.

Схемата им от много години е следната: подбират местни бизнесмени с проблемен бизнес или с повдигнати обвинения, като им обещават наказателна неприкосновеност. От благодарност въпросните бизнесмени почват да пазаруват масово гласове за ДПС - българи, цигани - без никаква разлика. А милата ни татковина се прави, че нищо не се случва и че тази масова и брутална политическа корупция не се случва.

Ще попитате "Защо"? Ами защото останалите партийно-политически субекти са гузни - и те купуват гласове. Подаряваха им ТЕЦ-ове на братята резаци, та дано имат някой лев за джобни. Щото и те си мечтаеха за ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове и фотоволтаици. И яко се нагушиха с такива. Реално условно почтени избори има само в София, а частично в Пловдив, Варна и още един-два по-големи гласове. Каква демокрация, ве, пичове, какви избори?

Все едно еднополова порнография с участие на животни, растения и предмети със странна форма и размери да наричаме "сцени от романтична любов между влюбени".

Емил Василев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.