Във фейсбук е настъпила поголовна сеч на проруските сили и информации. Както и на антирадевите мнения

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vav-feysbuk-e-nastapila-pogolovna-sech-na-proruskite-sili-i-informacii-kakto-i-na-antiradevite-mneniya/4183 SvobodnoSlovo.eu
Във фейсбук е настъпила поголовна сеч на проруските сили и информации. Както и на антирадевите мнения

Тамън днес се чудех какво стана със глобалистката житейска програма Зелена сделка и веднага получих отговор. Путин не успя да утЕпа зеленото климатични чудовище. То, в лицето на Роберта Мацола, председател на комисията на ЕССР, разясни, че зелената сделка ставала още по-важна не само заради затоплянето, но и заради сигурността.

Да преведем бръщолевенето на евро-атлантическите човекопитеци на нормален човешки език - Ще си затворим тецове, вецове, мецове и аецове и ще се топлим и ще си светим с вятър, мъгла и празни приказки не само, защото така ще опазим планетата от замърсяване, но и ще я опазим от Путин, всички руснаци и в бъдеще от който и да е руснак, който би могъл да се окаже още по-силен и способен от Путин.

Форумът в Давос, една частна корпоративна организация, която се опитва да превземе планетата и да я използва както добра домакиня избира зряла диня, за да зарадва семейството си с хубав десерт, се изживява като всьо и вся на Земята и се опитва да претендира, че само Шваб и приятелчетата му знаят кой какво, кога, колко и как може да мисли и прави.

Иначе Путин е виновен за всичко! Той унищожава, да, унищожава отвратителния западен либерализъм, туморът на Земята, истинско чудовище, което е зяпнало да погълне всичко живо. Да, много е лош Путин! Много. Обърка им плановете и дедлайна.

Така че, въпреки януарския март, който имахме, глобалното затопляне си продължава с пълна сила в мозъците на оперираните по всякакви начини прозападно и пролиберално ориентирани индивиди.

Грето, Гретоооо, имаш още хляб да ядеш, ама скоро и хляба ще ви спрат под заплаха да не би руско зърно да е проникнало и там!

Всички световни организации, които са понастоящем превзети от ДД и прихванати към плановете на глобализма, сега ще се разпаднат или ще се диференцират. Изключването на Русия отвсякъде ще доведе до бърз разпад на световния ред и ще започне формиране на нов световен глобален ред. Фактически отношението на Запада към Русия ще доведе до създаване на нови световни структури, които ще бъдат в една или друга степен свободни от глобализма. От нечовешкия глобализъм на световното задкулисие на Рокфелер и Ротшилд, изграждано столетия. Ще се създадат паралелни световни организации, в които ще членуват държави, отхвърлящи американското глобално господство. И приемащи руското.

Сега ще започне бърз разпад, той върви вече и ще се изградят нови световни организации извън досегашния ред. Мисля, че зомбираните западни хора не разбират това. Съдейки по реакциите и заключенията им, мисля, че дълбоко не разбират, че само в техните глави Русия ще бъде сломена. Тоест, ще се озовем в свят, в който ще се случват неща, които няма да бъдат разбрани от половината население.q

Само за сведение днес, само за един ден мога да посоча какво е състоянието на прихванатите съзнания. Те са уведомени днес от глобалистките медии, но и от Пентагона и НАТО, че УКРАИНСКАТА АРМИЯ Е ОТБЛЪСНАЛА РУСКИТЕ СИЛИ И НА МЕСТА МИНАВА В КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ. Зеленски всеки момент ще обяви капитулацията на Русия, а братята Кличко са пред стените на Москва. Изречението с главните букви е от информационния обмен. Другите две добавих аз по пътя на логиката. Това е положението.

Във фейсбук е настъпила поголовна сеч на проруските сили и информации. Както и на антирадевите мнения. Чудесно! Направен е списък с вредни хора, имам честта да съм в него. Виждам, че Теодора Димова е направила психопортет на НЕПЛАТЕНИТЕ ПУТИНОФИЛИ, към които отново имам честа да принадлежа. Много интересно четиво, има го в Дневник. То е предназначено за хората с изрязани части от мозъка. Фейсбук също ще се прочисти. Засега остават там домакините анализаторки, те ще осветляват консервираните представи за нещата в света, ще се усилят котенцата, кученцата, търлъчките на деца и внучета, и манджите, тема, заради която съществува фейсбук. Да сготвиш и да постнеш снимка и рецепта! Няма лошо. Най-накрая фейсбук ще се върне към първоначалния си замисъл, политикоректни политически гледни точки и народно творчество.

Социалните мрежи ще претърпят пълен трансфер. Едно ще замрат, други ще се развият, трети ще се появят тепърва. Но социалните мрежи са уникална възможност за обединие на хората, което не само няма да спре, но ще се развие мегадрастично и ще доведе до нови висоти на близост между хората по принципите на това, което живее в душите им. В душите им, не в телата им! Така че нека има цензура, тя е полезна да се види кой кой е, също така подпомага изчистването и подготвя почвата за ново ниво на близост.

Русофобите живеят в палатка с плътно закопчан цип. Те чуват, че светът наоколо живее, деца играят, природата диша, променя се, но те живеят вътре и смятат, че онези отвън страдат понеже не са вътре. По тази причина русофобите не знаят огромно количество реални неща в живота. За съжаление в момента те държат властта в България и всички сме принудени отново да слушаме и гледаме нелепите им изяви. Лишени от знания и светлина, от вкус и смисъл. Вчера Станка изби рибата! Току няма няма, и извадят от някой долап поредния лумпен, добре захлебен промит мозък да ни обяснява живота извън палатката. Божкеййй!!! Да дадем оръжие на Украйна. Дайте и.

Днес за десерт съм приготвила един шедьовър на психиатър Виктор Николаев, прочул се с дисекцията на путиновата гладна душа по Нова.

Това светило на живеещите в палатката обяви - Тези, които харесват Русия, са НИСШИ СЪЩЕСТВА С НИСШЕ СЪЗНАНИЕ. Ало, висшите същества?!?

Както казваше Бон Скот на своите фенове - ТЕНКЮ ПИПЪЛ, ТЕНКЮ! 😂🤣🤩

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.