Вече сме пушечно месо - злото и на "Тракия", и в Лондон е едно и също

https://svobodnoslovo.eu/komentar/veche-sme-pushechno-meso-zloto-i-na-trakiya-i-v-london-e-edno-i-sashto/25229 SvobodnoSlovo.eu
Вече сме пушечно месо - злото и на "Тракия", и в Лондон е едно и също

Продължаваме да броим трупове. Но не на когото трябва.

Трупове в Англия, трупове на нелегални бежанци на магистрала "Тракия" (добре, че поне наши шофьори не са пострадали)...Някой съмнява ли се - злото идва от едно и също място!

Впрочем в Лондон още ли не е въведен полицейски час, няма ли най-после да извадят армията на улицата, да позатворят джамии, да клъцнат достъпа им до социалните мрежи, да ги депортират, или ще я карат с възпоменателни послания из фейсбук и гасене на лампичките по Айфеловата кула?

Баба Меркел, която ги покани да прииждат свободно и на тумби, трябваше да даде личен пример и първа да се наниже на ножа на камикадзетата от Бороу маркет.

Хайде сега пак ревете срещу Тръмп, че разгонвал емигрантите от арабския свят, пак нахъсвайте "либерални" съдии с меки китки да отменят указите му.

Спукана ни е работата, братя "европейци". Вече официално сме пушечно месо, не граждани на "общността".

Айде, нас кучета ни яли, ами децата ни, дето тепърва се стягат да покоряват "прогресивния" западен свят?

Без светкавична и пълна подмяна на управленския елит в големите европейски държави, без лустрация сред чиновничеството на Еврогейския съюз, няма да стане. Педалчета като Макрон и премиера на Люксембург, бездетници като Юнкер, Тереза Мей, Меркел съсипват цивилизацията ни, деформират ценностите, асимилират, сегрегират нормалността.

И стаяват истината, фактически подпомагайки ислямския тероризъм, отглеждан в лабораториите на ЦРУ и Ми-5.

Трябва всеки път да се припомня, да се натъртва, че извергите, които трепят по улиците невинни, са мюсюлмани. Уж е ясно, но все някак намират начин да го замитат под килима.

Исляма е обявил свещена война на християнството и християните трябва да отвърнат с нов кръстоносен поход. В буквалния смисъл на думата. За никаква интеграция не може да се говори повече. Дано най-после го проумеят и зомбираните мозъци на българските "толерасти", които превърнаха в бизнес чинопочитанието си към Брюксел.

Автор: Недялко Недялков

pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.