Властта на ББ е раздавала десетки милиони на поразия, често без ясни критерии, по-често по свое усмотрение

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vlastta-na-bb-e-razdavala-desetki-milioni-na-poraziya-chesto-bez-yasni-kriterii-po-chesto-po-svoe-usmotrenie/8995 SvobodnoSlovo.eu
Властта на ББ е раздавала десетки милиони на поразия, често без ясни критерии, по-често по свое усмотрение

Властта на ББ е раздавала десетки милиони на поразия, често без ясни критерии, по-често по свое усмотрение, най-често на свои хора и фирми и по-по-най-често без всякаква прозрачност и без никаква отчетност.

Това е било престъпна вакханалия на пилеене на обществени средства с откровени користни цели и непоносима корупционна смрад.

Вършило се е поне по четири причини.

Първата причина е да се купува политическа подкрепа и създава пряка и сурово наказвана при измяна зависимост.

Втората причина е да се създаде усещането за щедра и даваща власт, такава, каквато е нямало досега и няма и да има, освен ако не си оставим ББ на власт нине, присно и во веки веков.

Третата причина е докато с едната ръка се раздават публични ресурси и еврофондове, с другата ръка да се граби нагло, хищно, алчно, брутално.

А четвъртата и най-страшна причина е да бъдат покварени колкото се може повече хора и бизнеси, та покварата да стане обща, масова, максимално широко разпространена и начин на живот, когато ние се различаваме не по това, че грабим и присвояваве, а по количеството на грабежа и присвояването...

А значи всички сме в кюпа и от един дол дренки - маскари сме и туй то!!!!

Николай Слатински

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.