Всички се възмущават от реакцията на Тото (или липсата на такава), когато слуша историята на Тити Папазов

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vsichki-se-vazmushtavat-ot-reakciyata-na-toto-ili-lipsata-na-takava-kogato-slusha-istoriyata-na-titi-papazov/114346 SvobodnoSlovo.eu
Всички се възмущават от реакцията на Тото (или липсата на такава), когато слуша историята на Тити Папазов

Всички се възмущават от реакцията на Тото (или липсата на такава), когато слуша историята на Тити Папазов. История за агресия и унижение, поднесена като смешка.

Колко различно щеше да е всичко днес, ако имаше такава обществена реакция на всяка една публично изговорена дезинформация и думи, оправдаващи насилието, например?  

Представете си, ако имаше такава обществена реакция, когато големи и по-малки медии ни представяха Динко като герой, който „ни спасява от бежанците“.

А ако имаше такава обществена реакция, когато политици, общественици и т.н. изговарят лъжи пред журналисти, които мълчат бекритично? 

А ако имаше такава обществена реакция на всички лъжи, които се изговарят безкритично пред други ютюбъри и лидери на мнение? 

Представете си ако имаше такава обществена реакция, когато група момчета убиха млад мъж в парка, защото им „приличал на гей“? 

Ако си представим, че всичко това се беше се случвало през изминалите години, на Тити Папазов нямаше да му хрумне да разкаже тази история публично. Като смешка. 

И много други други неща нямаше да са се случили.

Анна Цолова

2 Коментара

Червената шапчица

преди 8 месеца

Но тази, на снимката, не е Лияна Панделиева…

Коментирай

jvg

преди 8 месеца

Ано мари, от Бенатова ли преписа? Щото ти си толкова журналист, колкото др. Борисов е политик и международник.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.