Всичкото Герб е пуснато по медии да артикулира загриженост за страната

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vsichkoto-gerb-e-pusnato-po-medii-da-artikulira-zagrizhenost-za-stranata/7843 SvobodnoSlovo.eu
Всичкото Герб е пуснато по медии да артикулира загриженост за страната

Неделни новини :)

Според Волгин избирателите на ДБ щели да гласуват за бъдещия проект на Петков и Василев, докато структури на БСП реват, че им оферират членове за новия проект.

Симпатизанти на БСП гласуват за ДБ, но обратното не би се случило, дори Кирил и Асен да застанат начело, защото те не могат да бъдат в повече от две листи. А останалите? Ако ги напълнят с хора на БСП едва ли ще вземат гласовете на ДБ.

Но днес новината е, че НАП почва проверка на всички складове за гориво. Само не знам защо ги предупредиха.

Ива Митева няма да свика заседание в понеделник и Бюрото на Гешев увисна на отговорността на президента. С кого ли е съгласувано това?

Всичкото Герб е пуснато по медии да артикулира загриженост за страната, обещание или заплаха, че пак ще управлява, и загадъчният им кандидат за президент, който щял да бъде повече мъж, отколкото жена, но нямало да е Борисов. Разбира се, че няма да е! Президентската институция не може да раздава пари с постановления и да пълни чекмеджета.

Гешев още мълчи какво е наложило чата с Шехерезада или шефа й по време на правна комисия. То и няма какво да каже, освен, че разделението на властите у нас е само на книга.

Татяна Дончева твърди, че се е готвила коалиция ИТН, ДПС, БСП и са искали ИБГНИ да е смокиновия лист на тази коалиция.

Не знам за вас, но за мен, следващия парламент или ще изгони окончателно Борисов или ще го върне на черен джип.

Всичко зависи от избирателната активност и волята на гражданите с или без Кирил и Асен.

Стела Николова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.