Вярно ли е, че Алексей Петров е готвен за връщане в ДАНС?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vyarno-li-e-che-aleksey-petrov-e-gotven-za-vrashtane-v-dans/114944 SvobodnoSlovo.eu
Вярно ли е, че Алексей Петров е готвен за връщане в ДАНС?

"Алексей Петров имаше политическо влияние, още от времето на президента Георги Първанов....

Какъв би могъл да бъде мотивът - опитът за овладяване на службите за сигурност от управляващите партии, защото е публична тайна ролята на Алексей Петров и връзката с Бойко Борисов и Кирил Петков, през бащата на Кирил", Цветан Цветанов, бтв

*****

Вчера по нова тв журналистът Стефан Миланов от Клуб Z съобщи информация, че неотдавна Алексей Петров е спечелил обществена поръчка за доставка на техника на стойност 300 млн. лв.

Вярно ли е това?

Това ли е цената за безпроблемното приемане на промените в кодекса за застраховане от втория път?

Вярно ли е, че Алексей Петров е готвен за връщане в ДАНС?

Кой има интерес това да не се случи, така както с атентат бе продотвратено назначението на Алексей Петров в ГДБОП през 2002а г?

През 2002а, след атентата пред басейна "Спартак", Бойко Борисов като главен секретар казва:"Когато се разклати правителството стават такива атентати". Какво става сега?

Алексей Петров е казвал в интервюта, че "Бойко Борисов му се извинил за атентата от 2002а". Скоро Борисов се "извини" и за ареста през 2010а, казвайки - без да е питан по темата, че тогава нищо не могъл да направи. 

Малко преди да бъде арестуван през 2010а, Алексей Петров дава интервю за в. Труд, в което казва, че в КТБ има концентрация на държавни пари. Този факт остава в периферията, а КТБ още не е затворена страница, а тя засяга и настоящите управляващи, подкрепени от ДПС.

Сигурно е, че Алексей Петров напоследък се е чувствал в безопасност, близо до настоящата власт. 

И до момента от ГЕРБ, ДПС и ПП/ДБ не са коментирали убийството.

Миролюба Бенатова

3 Коментара

Червената шапчица

1 year before

в Хари Потър има повече истини отколкото в тази статия

Коментирай

Джак до Червената шапчица

1 year before

Не си права Червена шапчице, Мира черпи информацията си направо от леглата на източниците. Може и да се прокрадне частица истина в нея

Коментирай

Настапир Аналниев

1 year before

Варно е мира , вярно е . Продажните копелета циганина капут киро -мангала тъпото и леля асена васкова педерасткова от Хасково , който им даде пари уж за избори , веднага го правят министър , примери колкото искаш(последния беше дедо еконтий)Така , че трактора щом им даде пари в аванс става шеф на данс.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.