ЗА КАКВО ИДВА ГРЪЦКИЯТ ПОП?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/za-kakvo-idva-grackiyat-pop/137114 SvobodnoSlovo.eu
ЗА КАКВО ИДВА ГРЪЦКИЯТ ПОП?

Фанариотът Вартоломей, представящ се като Вселенски патриарх, идва тук да помрачи избора на новия глава на БПЦ. Ще сее лукавство и интриги и ще агитира да признаем отцепническата украйнска църква на Зеленски. Ще се опитва да влияе и на новия ни Патриарх. Поради историята на отношението му към нашата църква, българското духовенство и лично към напусналия ни Патриарх Неофит присъствието на този човек у нас е силно нежелателно.

Да припомним, че той се появи на погребението на Неофит, позволи си светотатството да чете на гръцки в българска църква и довлече със себе си служители на разколната украинска църква - рожба на киевския режим.

Вартоломей се кичи със странната титла Вселенски патриарх, все едно има власт над православието на Сатурн, Марс, мъглявината Андромеда и Млечния път. След жалба на българския свещеник Константин Костов Турция, където е седалището на Вартоломей, му забранява да се нарича Вселенски. За Анкара той е само турски гражданин, глава на гръцката православна общност в Турция.

Васил Василев

9 Коментара

Крис

2 days before

Бившият офицер от турската армия Вартоломей няма никакво място сред нашия висш клир. Още повече, че поддържа сатанисти. Пълно е с клипчета на свещеници от ПЦУ, които туъркват, пеят песни във възхвала на военния престъпник Бандера и вършат всякакви безчинства.

Коментирай

Посетител

2 days before

И аз се питам, чии го дири вартоломеят тук? Изобщо не е добре дошъл, няма място в България!

Коментирай

Като идва - защо не е изгонен?!

2 days before

Като идва - защо не е изгонен?!

Коментирай

^^^^

2 days before

Дойде да награди буцко и "елит"-а на греб....мерзко!!!! Разбрахте ли и отново за греб и дебелото успяло ' момче'!?

Коментирай

Телефонният номер на съществото Вяра Тодева е 0888 87 23 23

2 days before

Страхил Ангелов https://kritichno.bg/vox-populi/angelov-beshe-osueteno

Коментирай

имегтс

1 day before

А не ли по-добре да съобщите адресчето, дори да е ва затворен комплекс.

Коментирай

имегтс

1 day before

А, не ли по-добре да съобщите адресчето, дори да е затворен комплекс? Само при мисълта за това та ще се насира от страх №- пъти дневно. Пък и на тъпите ченгета да стъжним живота.

Коментирай

BLIMAN

1 day before

..предствате си какви хора са предателите от партия Герб, за да бъдат "удостоявани" с някакви орденчета от този долен гръкоман Варталомей..и за какво им са..?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.