ЗА КУЧЕТО НА ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/za-kucheto-na-gerb/4418 SvobodnoSlovo.eu
ЗА КУЧЕТО НА ГЕРБ

Той е куче, но тяхно куче. Така развратеният западен свят клеймосваше управляващата 12 години у нас Мутра. Те бяха убедени в неговата поквареност, наглост и корумпираност. Той, обаче, им служеше като вярно куче.

Ако трябва да сме честни, той беше куче на двойна ясла и на двойна каишка. Както се кълнеше във вярност на евро-атлантическите ценности и норми, така задкулисно лъскаше чепика на властелина от Кремъл. Един негов бизнес ортак взе огромни кинти рушвет от руснаците, за да прекара през Брюксел одобрение за Южен поток. Европа каза твърдо НЕ и Мутрата извади едни дребни 3 млр. лева от джоба на българските данъкоплатци и построи в полза на Газпром т.н. Балкански поток. А после, АХ, пътната карта изчезна.

Сега кучето не иска да се пенсионира и обясни на бандата, че още имали нужда от него. По темата българина обича да казва – да вадиш нож на умряло куче. Кучето още шава, но захапката му отслабва. Време е някое от кутретата около него да стане вълка на глутницата ГЕРБ...

Vladimir Tanev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.