ЗА ЛУДО РАБОТИ, НО ЛУДОСТИ НЕ СЛУШАЙ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/za-ludo-raboti-no-ludosti-ne-slushay/5980 SvobodnoSlovo.eu
ЗА ЛУДО РАБОТИ,  НО ЛУДОСТИ НЕ СЛУШАЙ

Асен Василев явно завидя на Кирил Петков за коментарите в медии и социални мрежи и реши и той да блесне и да се включи в цирка. Препоръча на бизнеса да работи в събота и неделя, за да пести ток.

В началото си помислих, че някой си прави доста нескопосана шега с Василев. Но се оказа самата свята истина. Така бил казал! Алелуя, направо виждаме как бизнесът отдъхна с облегчение и видя светлина в тунела /в конкретния случай - от идващия влак/.

Интересно ми е дали Василев знае нещо пък за Кодекса на труда и работното време. И колко се плаща на работник, който работи в почивните дни. И как трябва да се изменят трудови договори, заповеди и правилници, за да се промени работното време. И да спестят - колко да спестят? То цените и без това удариха тавана!

Без всякакво съмнение, циркът, който ни изнасят от Проекта на посолството, е на най-високо ниво. Почти съжалявам коалиционнните им партньори, че щат, не щат, трябва да се съгласяват в името на коалиционното единение, с подобна простотия. От друга страна, властта е временна, от друга - резилът - вечен! Не им е лесно!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.