ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/za-vsichki-balgariya-e-edna/9354 SvobodnoSlovo.eu
ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА

 

Покрай изборите често ме питат какво бих направила, ако съм народен представител от един или друг район, какви ще ми бъдат приоритетите. И винаги отговорът ми е, че България е една. Когато всички проблеми се решат на национално ниво, когато имаме добро и практично законодателство, направено за доброто на хората, а не на лобистите, тогава навсякъде, на всички градове и села, проблемите ще бъдат разрешени.

България е една. И всички българи трябва да го осъзнаем. Че не се делим на София и провинция /тук да си кажа, че Пловдив не е провинция :) /, на Северозапад и Южна България, на морето и останалите. Ние сме като частите на едно тяло. Както човек не може без сърце, без бели дробове, без нервни клетки, без мозък /тук да си кажа, че някои успяват и добре си живеят като медузите/, така и България не може без Полски Тръмбеш, без Силистра, без село Говедаре, без Бургас, без село Чурен...всички! Всички българи сме частите на България! И България ЩЕ Я ИМА, ДОКАТО ИМА БЪЛГАРИ!

Отново и отново ще казвам, че тук е земята на българите. И на всеки, който се чувства българин в сърцето си! Тук е Родината и на всеки българин, който по различни причини е отишъл да живее другаде, но сърцето му е останало свързано с България. И ние - българите, без чужда намеса, без намесата на чужди държави и съюзи, без да се кланяме на чужди икони, без да прилагаме чужди ценности и култура, трябва да вземем решението за бъдещето на българската земя.

Много пъти ми казват, че България била малка, за да бъде самостоятелна. Явно някои географията са я подминали, историята - също. Когато хан Аспарух е довел българските племена и е основал Дунавска България, вероятно и на него са му казвали, че не може един народ, гонен и години наред търсещ своя земя, да победи една от най-големите империи на стария свят. Но той го е направил и е казал: "Тук ще бъде България!". И ние сме отвоювали земята си, свободата си и правото да имаме своя, българска държава!

На Левски и Ботев също са им казвали, че не може шепа въстаници да победят Османската империя. Българските герои от Априлското въстание са знаели, че са малко, че се изправят срещу огромна, добре въоръжена и подкрепяна от европейските държави империя. След Съединението българите отстояват отново свободата си с войната на капитаните - млада държава, без опитни офицери и политици, без добро въоръжение - но решена твърдо да воюва докрай, за да я има! Накрая българският дух и смелост победиха!

Трябва да вярваме в себе си. Няма толкова голяма световна сила, която да ни принуди да се подчиним и да ни управлява, ако ние решим, че искаме свободата си. Няма чужда държава, която да може да се разпорежда на българска земя, ако ние - българите, не го позволим. А нашите традиции са силни - повече от тринадесет века ние воюваме за земята си и за свободата си. Днес соросоиди и национални предатели ни убеждават, че без ЕС и САЩ, България нямало да я има! АЗ ЩЕ ИМ ОТГОВОРЯ - БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА ВЪПРЕКИ ВАС! Защото сме българи и сами ще вземем решение за съдбата си!

Време е да се събудим от соросоидния сън, българи! Да осъзнаем, че мантрите за свобода прикриват слободията на престъпността и чуждите елементи, да осъзнаем, че натрапената толерантност води до унищожението ни, да разберем, че най-важни са българските ценности, а не евроатлантическите, каквито и да са те /всъщност, освен прайдовете, май други не останаха/.

БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА ЗЕМЯ, НАШАТА РОДИНА, НАШАТА ИСТОРИЯ И НАШЕТО БЪДЕЩЕ! Време е ние да вземем решенията за нея! Ако вярваме в себе си, в българите, за нас няма невъзможни неща!

Да живее България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.