Западът са готови на всякакви провокации, само и само да накарат Русия ПЪРВА ДА ДЕЙСТВА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zapadat-sa-gotovi-na-vsyakakvi-provokacii-samo-i-samo-da-nakarat-rusiya-parva-da-deystva/5190 SvobodnoSlovo.eu
Западът са готови на всякакви провокации, само и само да накарат Русия ПЪРВА ДА ДЕЙСТВА

Случаят с американската подводница на Курилите вчера показва 2 неща.

1. Руснаците си играят с американците.

2. Западът са готови на всякакви провокации, само и само да накарат Русия ПЪРВА ДА ДЕЙСТВА.

Това е целта. Тази цел винаги е била.

Да я ограждат, да я обиждат, да я дразнят, да я подиграват, да я унижават, само и само да накарат Путин да се ядоса и да действа пръв. Ако успеят да постигнат това, кеф, ще потече лавина от зелено-розова политкоректна магма колко страшен злодей е Путин, каква ужасна държава е Русия, грозна и бедна, и зла.

Като казвам, че руснаците си играят, имам предвид съвсем буквално. Могат да направят точно 100 неща и подлодката ще претърпи дезинтеграция на всички нива. Предполагам, че са и приложили някой от психотронните трикове, за да изчезне така бързо. Но не съм сигурна. Ако има нещо, което с нищо не можеш да изкопчиш на света, това е истина от военен. Трябва да чакаш да минат 50 години, че някой да си напише мемоарите, че да разбереш какво се е случило. Е, аз няма да чакам толкова, ще се осланям на моите си радари.

Не е изключена много добре маскирана провокация, за да бъде принудена Русия да започне първа. Или да бъде инсценирано, че започва първа. И двете възможности са идеално известни в Кремъл и отработени надявам се във всеки детайл.

Сега главното днес.

Продължавам уверено да твърдя, че война има и ще има само в телевизорите, в разместването на войски нагоре надолу по Европа, в приказките на служителите на ДД, в Донбас ще има присъединяване към Русия. Но за сметка на това война има вътре в ДД и в народите, които владеят.

В Америка положението е неудържимо.

Рейтингът на Байдън е на историческото дъно от 39%, включително заради глупостите на официален Вашингтон към Русия. Икономическата криза е пред взрив, който ще донесе чаканата от мен втора болшевишка революция в света, второ подобрено издание, този път не в ада, а в рая. Бедните ще пометат богатите, най-общо казано. Държавата ще се разцепи и последствията никой не може да предвиди. При това положение не знам каква война с Русия ще водят ястребите, които вече са оскубани подобаващо. Остарели и грохнали, грозно като смъртта, ДД вече едно събрание не могат да проведат като някога. Инфлацията и вътрешния дълг, които са без аналог в световната история, ще доведат до истинско зануляване на държавата САЩ. Доларът няма да струва и цената на хартията, на която го отпечатват. Още малко.

Като се види тази картинка, става ясно следното. Успех на демократите на изборите за Конгрес и Сенат стават невъзможни. Твърдя, че вътре в ДД има война, разнобой със сигурност, абсолютна нестабилност, изпускат юздите в света. Това жестоко ги изнервя! Активизирането на Лондон говори, че метрополията на ДД прави опит да вземе управлението на задкулисието в свои ръце. Обаче се вижда и там колко трагично е положението! Неграмотност, невежество, тъпотия. Къде с тези качества на война, питам аз? Каква война, какво господари на света са тези малоумници? Те не могат връзките на обувките да си завържат!

Ето заради всичко това трябва да ви се говори за война и вие да се вържете, точно както се вързахте за мерките за вируса и за ваксините.

Още нещо съществено.

Вътре в Русия също тече война в ДД. Цялата досегашна политическа система на Русия след Горбачов, изградена изцяло от глобалистите, ще рухне. Наблюдава се тичане насам натам и в Русия, хаотични действия на групичките и прегрупиране - Силуанов, Медведев, Матвиенко, Чубайс, Зюганов, Нибиулина. Това е част от глобалисткия каймак в Кремъл. За тях ситуацията е критична. Освен, че рискуват огромни финансови загуби при евентуална война в Украйна, те са подложени и на усилващото се недоволство сред огромния народ. В Русия процесите текат много бавно, с векове. Обаче като назреят, всички знаем как избиват. Е, сега са достатъчно назрели. Ще има промени в политическия връх и в пътя на Русия. Ще се прочисти и там гнездото тази година.

Така че много хора имат интерес да ви карат да мислите, че ще има война. Даже може да инсценират една война. Но истинска, не. Но достатъчно близо до истинската реалност искат да създадат, за да могат поне малко да се поспасят. Ама едва ли.

Накрая.

Как ще воюват с Русия тези, които чакат от нея нефт и газ? А после?

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.