ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИ? Защо подкрепяме биологичните лаборатории там?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zashto-balgariya-podkrepya-nacisti-zashto-podkrepyame-biologichnite-laboratorii-tam/4078 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИ? Защо подкрепяме биологичните лаборатории там?

Украинци развяват украинско знаме на украинско шествие във Варна. Гледайки знамената и възгласите на самото шествие, първо, същото не беше мирно, а призоваваше за насилие, сексуални закани към всеки, който не е с нацистката хунта в Киев и тук таме се виждаха знаците на Азов. И второ, запитах се дали съм в България. Пяха украински песни, псуваха на украинско-руски и се държаха като в завладяна от тях държава.

И въпросът ми отново е: ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ НАЦИСТИ? Не клети и бедни бежанци, а хиляди, които в Украйна поругаваха български паметници и наричаха българите там "организми". Защо подкрепяме неонацизма? Защо подкрепяме биологичните лаборатории там? Защо подкрепяме убийствата на деца в Донбас?

И отговорът е в правителството и депутати на ПП и ГЕРБ, развели украински знамена на украинския протест в български град. Просто те не са българи. На тях не им пука какво се случва с България. Те служат на други. Вече се видя от всички на кои. Те са готови да се подиграят на България в центъра на българската столица. Подкрепени от безродници като тзи от ДБ, Хаджимравин и сие, опитващи се да се докопат до власт, обичайните психодесни, изпаднали в истерия.

Утре ще си сложат и други знамена, ще повикат и други "гости", които ние - българите, ще трябва да издържаме. Утре ще накичат профилите си с чужди знамена, които чувстват по-близки от българското. Утре отново ще се подиграват в очите на българите.

Утре......всъщност утре зависи от нас!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.