ЗАЩО МЛЪКНАХА ПРОТИВНИЦИТЕ НА "ДЕРОГАЦИЯТА"?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zashto-mlaknaha-protivnicite-na-derogaciyata/123624 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО МЛЪКНАХА ПРОТИВНИЦИТЕ НА "ДЕРОГАЦИЯТА"?

ЗАЩО МЛЪКНАХА ПРОТИВНИЦИТЕ НА "ДЕРОГАЦИЯТА"?

Когато се напъваш да си по-католик от Папата, винаги реалността те пляска през устата. Новата война, която започва в "Червено море" и която заплашва 30% от доставките на суров петрол по света, завари българските политици в небрано лозе. А сега де?! Защо се скриха представителите на "Центъра за демокрация", които ни обясняваха, че заместването на руски петрол не е проблем? И, че други доставчици има на път и под път. Да, ама не! Възпитаниците на Сорос забравиха най-важното - пътищата на петрола не минават по "Ломско шосе", през "Червено море"! 

Защо никой не предупреди българския милионер, собственик на танкера "Руен", че си играе с огъня, минавайки покрай Сомалия? 

"Културата е като конфитюра - казват французите - колкото е по-оскъдна, колкото и да я размазваш по филията, накрая нищо не остава..."

Божидар Чеков

2 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

- Мамо, татко беше ли скромен като млад?! - О-о-о, да!... Иначе щеше да си с 5 години по-голям! ------ - Вчера срещнах бившия! Каза, че станал вегетарианец! - Брей, ми той много късно разбрал че е говедо ма!

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Дейвид Камерън: Украйна ще бъде подкрепяна "толкова дълго, колкото е необходимо" от Лондон и Париж---- Обичаш ли ме? Обичам те и ще обичам. Колкото е необходимо!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.