Защо са затворени заведенията в България?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zashto-sa-zatvoreni-zavedeniyata-v-balgariya/11745 SvobodnoSlovo.eu
Защо са затворени заведенията в България?

Прочетох и изгледах няколко интервюта на Ицо Хазарта последните дни. Браво! Един истински мъж и достоен българин. Има логично мислене, милее за родината си. Повдигнал е много въпроси на които знаем отговора по принцип. Наясно сме, че НОЩ работи в ущърб на българския народ. Че правителството на ГЕРБ въобще не е загрижено за бъдещето на България. Но, това са общи отговори. Какво наистина стои зад затварянето на заведенията, които в никакъв случай не са разносители на заразата? Пример със Швеция,където всичко работи и има най-ниска смъртност в ЕС.

  Има една поговорка. Ако не знаеш за какво иде реч, става въпрос за пари.  Но, всичко е свързано помежду си и ще погледнем комплексно нещата. Всичко, което пиша съм го прочел в статии на учени и лекари или може да си намерите в Уикипедия. Започваме. Ще бъда много кратък по всеки въпрос.

  1. Маските. Учените в Израел откриха, че за да се удължи живота и младостта на хората, трябва да се подава по-високи стойности на кислород. И наобратно. Ниските стойности кислород причиняват по-бързо остаряване и смърт. Маските спират кислорода.Даже карат вече хората да слагат по 2 маски. Защо се изсичат масово горите? Произвеждат кислород. Защо Бил Гейтс иска да затъмни слънцето? Основен фактор в производството на кислород. Изводите на вас оставям.
  2. Вируса. Вирус, който се лекува с антибиотици?   А сега да свържем нещата. Маските не предпазват от вируса, но там където са задължителни всеки ден расте броя на заразените, вместо да намалява. Значи ковид не е вирус а бактерия - анаеробна. Те не се нуждаят от кислород и се развиват благодарение на маските.
  3. Ваксините. Ваксина, която не предпазва нито ваксинирания , нито околните. Тогава какъв е смисъла от ваксинация? Защо Щаба пътува по села и паланки да убеждава хората да се ваксинират?
  4. Тестове. Доказано е вече, че дават фалшиви проби. Доказано от самите учени.

  Това са основите на "пандемията". Има ли бизнес в тях? Ооо,да! Като добавим респиратори и други консумативи отиваме в милионни печалби само в България. Но, това не е целта. Тези печалби са трохи пред това, което идва.

  Преди да продължа към заведенията искам да вмъкна много важно нещо. Защо създателите на "пандемията" информират хората за следващите си ходове и не крият нищо? Прави го и НОЩ в Бг. В полските медии получих отговор. Те "прехвърлят" вината върху хората. Тук работи Божият закон и закона на кармата. Ако те информират и не се съпротивляваш, значи си съгласен и сам си си виновен за това, което ще ти се случи. Това са камъните в градината на ресторантьорите. Ако не протестират, значи са съгласни да ги унищожат. Същото е с ваксините. Ако подпишеш информирано съгласие и се ваксинираш сам си си виновен за страничните ефекти или смърт. А те остават чисти и пред Бог. Те вярват в ада, за разлика от повечето българи.

  Един много интересен въпрос: Как да унищожим една държава? Война? Не е сигурен изхода а и остава лунен пейзаж и няма какво да се граби. Тогава? Плашим народа с фалшива пандемия. Унищожаваме бизнесите затваряйки ги незаконно. И накрая изкупуваме на безценица. Китайците вече изкупуват бизнеси в Италия и не само там. В Полша преди дни има опити на изкупуване на заведения, от западни корпорации, в най-известния полски зимен курорт Закопане. Как се борят поляците? От миналата седмица над 25.000 заведения работят протестно и всеки ден се увеличават със стотици нови. Работят дискотеки,барове,клубове,фитнеси и даже магазини за бяла техника. Отвориха се писти,хотели и зимните курорти. Знаете ли какво става? Има опашки от клиенти в студа. Има ресторанти записващи за 3 дни напред за маса. Поляците масово подкрепят ресторантьорите. Властта е в шок. Полицаите не пишат глоби, защото локдауна е незаконен. Всички глоби на полското РЗИ паднаха в съда. Нито едно заведение не е глобено! А клиентите гонят службите от заведенията с викове. Има в Полша дясна партия Конфедерация, която подкрепя всеки един ресторантьор с правни услуги. Има адвокати стоят в ресторантите и когато идват проверки защитават собствениците. Знаете ли защо народа се е сплотил и е задружен? Защото знае, че се води война с продажното правителство, за оцеляване. И в Полша правителството вече не крие, че не  работи за народа.

  Но, остава въпроса: Защо аджаба искат да унищожат или изкупят заведенията в Бг? Отговора е шокиращ, който получих пак от полските медии.

  Помните ли последните години клането на здрави животни в Бг? То не бяха овце, кози, крави, свине,пилета. Избиха милиони здрави животни с фалшиви болести, без да им мигне окото. Производството на мляко в Бг е унищожено. Ядем  фалшива храна. Коя храна е най-силна за човешкия организъм? Мляко,месо и мед. И тези трите компонента са унищожавани последните години безочливо. Защо? Помислете. Кои животински компоненти се ползват в заведенията и ресторантите? Месо и мляко! Защо на правителството им пречат животните? 

  В Ню Йорк Таймс има статия, където е написано, че заради затворените заведения по света милиони тонове храна е изхвърлена. Банкрутират фермери и проиводители на храни. Пак няма да влизам в детайли,но ще ви питам:  Четохте ли, че Бил Гейтс се оказа най-крупен земевладелец в САЩ? Изкупил е огромна част от плодордната земя. Защо? Унищожавайки фермерите, чрез затворените заведения остава без конкуренция. В България също тихомълком се изкупува земя. Защо? Защо се унищожават малките производители на месо,мляко и други продукти? За да дойдат големите корпорации. Четохте ли за изкуствено месо и ларви, които са вече допуснати като меню за хората? Бихте ли яли тези продукти ако имате избор пред пържола? Не,нали? Но, ако всички заведения са унищожени или изкупени от корпорации и няма истинско месо в менюто? Ида реч за милиарди от новите технологии. Затова трябва да бъде унищожено месопроизводството и млекопроизвидството като конкурентно. Забелязахте ли, че за ковид веднага обвиниха пазара на месо в Ухан още преди да има някаква проверка? Да не говорим за ГМО месо и други отрови.

  Защо правителството унищожава предимно земеделците и ресторантьорите ? Защото те са най-лесната плячка. Не се занимават с политика, работят цели дни и са в най-важната част от българската икономика.Те не са сплотени. Всеки се бори сам. Хранителната верига на нацията. Паднат ли те, падат всички браншове свързани с тях. Земеделието, доставките, преработвателите. Не е нужно да има война за да унищожиш държава.

  Имам въпрос към българите. Много сериозен и не отговаряйте веднага. 

  Как така вярвате на правителството, което: 

    - ви казва, че е загрижено за вас , при положение, че сте най-бедната нация в Европа?

    - изсича горите поголовно?

    - забранява да работите и изхранвате семействата си?

    - краде еврофондове?

    - унищожава язовирите?

    - и още стотици такива въпроси.

  Дали НОЩ ще успее да унищожи заведенията? Не знам. Но имаме пример със сухия режим в САЩ и Ал Капоне. Там не са успели. Виждаме вече и тук същото. Заведенията на свои хора  работят  а и даже министри се забавляват. Това значи, че не ковид е причината за затварянето а унищожаването на цели отрасли в България, които са стратегически и жизненоважни за народа. Ресторантьорите са върха на айсберга и отвличане на вниманието на народа. Извършва се геноцид какъвто не е имало в човешката история. Как? Със съгласието на всеки отделен човек.

  Унищожавайки ресторантьорите или изкупувайки заведенията големите корпорации ще завладеят стратегически отрасъл на България - производство на храна и търговия с нея. Големите хипермаркети не са български. Те диктуват какво да се продава. Когато превземат крайните точки на хранителната верига българските фермери и стопанства ще паднат и банкрутират,защото няма да имат на кого да продават. И да не забравяме, че идва изкуственото месо, ларвите, червеи и буболечки за храна. Истинско мляко вече не се намира в магазините.

  Естествено атаката срещу България е комплексна и не се свежда само да заведенията. Продажните политици ще атакуват всеки един отрасъл за да заличат България. 

  Има ли изход? Да, народа да се сплоти и да подкрепя протестите на всички отрасли. А ресторантьорите да разберат, че само в България не са отворили протестно и преговарат с правителството. Стотици хиляди заведения отвориха в цяла Европа и работят. Не ги глобяват, защото ги е страх от закона на кармата. Може да е смешно за някой, но има вече доказателства за думите ми. България е малка държава и българина трябва да разбере, че всички зависим един от друг. И ако един протестира, друг трябва да го подкрепи. Въпроса е за бъдещето на децата.

  П.П. Най-тъжното в цялата тази история с фалшивата пандемия,че част от медиците застанаха против народа и атакуват даже личните възгледи на Ицо Хазарта. Което само доказва, че той е прав. В Полша има поговорка: Удари по масата и ножицата ще се обади.

Аркадиуш Жабовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.