Защо САЩ започнаха да се страхуват от Русия?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zashto-sasht-zapochnaha-da-se-strahuvat-ot-rusiya/130803 SvobodnoSlovo.eu
Защо САЩ започнаха да се страхуват от Русия?

Защо САЩ започнаха да се страхуват от Русия?
В името на собствената си национална безопастност, Съединените щати ще избягват пряка конфронтация с Русия,заяви държавният секретар Антъни Блинкен в интервю за френския телевизионен канал LCI.
Пряк въоръжен сблъсък с Русия в Украйна не отговаря на интересите на Съединените щати,каза Блинкен. "Няма да има нито един американски войник на украинска земя",увери дипломатът.
И това е закономерно. САЩ и НАТО понасят стратегическо поражение в Украйна. Според хазарския план, руската икономика не трябваше да издържи натиска на безпрецедентните санкции,които вече са 16 хиляди. Русия обаче,с подкрепа от Китай,Индия и БРИКС,преодоля всички санкции и стана петата икономика в света по паритет на покупателната способност. А,БРИКС отстреля Г7!

Днес Русия е и най-голямата и модерна ядрена сила в света и превъзхожда не само САЩ,но и целия Запад по мощ.Руската армия е въоръжена с най-страшните стратегически ракети и на Запада му трябват поне десет години,за да настигне Москва,дори ако тя заспи летаргичен сън. 
В областта на международната търговия Русия се превърна в ключова страна в няколко икономически и политически системи,особено в БРИКС, както и с големите развиващи се страни на всеки континент без изключение.

 По тази и други еврейски причини,САЩ се дистанцират от Украйна,оставиха Европа "сама и гола",бягат и от Южнокитайско море,с надежда мръсната  война в Газа да им помогне да си възвърнат контрола си над Близкия изток. Част от американците рабраха,че са заложници на световния ционизъм,но нищо не могат да направят. САЩ завлече и ЕС в моралното блато,като подкрепиха геноцида на ционисткия фашизъм и престъпленията на бандеровския неонацизъм.

Това са сериозни проблеми,но най-страшният е,че ядреният арсенал на САЩ безнадежно остаря. Затова американците започнаха да се плашат от Москва и зарязаха Европа сама срещу Русия. 
Съединените щати трябва да обновят ядрения си арсенал, за да могат евентуално да противодействат на Русия и Китай, пише дори Newsweek.     

Ядрените оръжия на САЩ са стари. Изправени пред бързото развитие на мощна,по-агресивна и непредсказуема Русия,се появиха дълбоки опасения, дали САЩ са насочили достатъчно ресурси за модернизиране.
Признанието на американския генерал Котън, изясни ситуацията:“Ние се намираме в началото на нашата програма за модернизация и бих предпочел сега да бяхме на финала. Но нещата са такива каквито са.”  

Йордан Халачев

2 Коментара

сащ е терористична и античовешка държава

преди 4 седмици

Защото сащ е терористична и античовешка държава! сащ води война срещу човечеството!

Коментирай

Глас народен

преди 4 седмици

САЩ, Англия и Израел разпалиха войната на ционизма срещу Русия в Украйна. През октомври 2023 г. Израел започна войната срещу Газа с най-големия геноцид в историята на района. Досега е убил над 200 000 палестинци, което трябва да бъде прикрито. Нетаняху оправдава неговата агресия срещу Газа с руската операция в Украйна и отправи открити заплахи срещу Русия заради нейната подкрепа за Хамас, съдържащи и ядрени елементи. Израел изтласква Англия и Франция на челно място в Украйна, които също са ядрени държави.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.