Зеленски трябваше да послуша съвета на Нафтали Бенет, въпреки, че този съвет ужасно закъсня

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zelenski-tryabvashe-da-poslusha-saveta-na-naftali-benet-vapreki-che-tozi-savet-uzhasno-zakasnya/4444 SvobodnoSlovo.eu
Зеленски трябваше да послуша съвета на Нафтали Бенет, въпреки, че този съвет ужасно закъсня

Вчера ви казах, че в най-голяма опасност е Израел и тази нощ иранските ракети доказаха твърдението ми. Зеленски трябваше да послуша съвета на Нафтали Бенет, въпреки, че този съвет ужасно закъсня. САЩ трябва да намерят вътрешни здрави сили способни да проведат обективно разследване на собствения си президент, най-слабия в историята на страната им.

Има и други причини!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Освен това, трябва да се разследва и лично директора на ЦРУ, както и очевидния пробив в разузнавателната централа. Ако нямаше такъв пробив администрацията на президента Байдън и лично той, нямаше да са толкова изненадени, объркани и напълно неадекватни на всичко което се случва. Разследвания трябва да има и в Пентеагона, централата на НАТО и в някои особени органи на ЕС. Ако не бъдат проведени с приоритет, педантично и професионално, светът е изправен пред тотална военна катастрофа!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Когато има проблем с такива измерения виновни има и от двете страни. Дълги години лидерите на ЕС не признават проблемите, които сами заложиха с неадекватните свои решения. Не признават грешките си и днес! Службите, които имат задължение да гарантиран сигурността са напълно неадекватни по много причини, които не мога да ви опиша тук. Няма как при тази ситуация да не се възползва всеки, който знае тези неща и нещо повече, проучил ги е в дълбочина.

Имитацията на "политическа заедност" от страна на лидерите на ЕС няма да помогне на нищо, освен на самите тях. Между самите лидери има тежки проблеми и те ще генерират огромен брой скрити кризи, които ще задълбочават проблемите на европейските граждани. Това е бомба със закъснител, поставена по политически дневен под леглото на всеки лоялен човек. Проблеми има, те са тежки и повечето от тях нерешими.

За България какво да ви кажа? Пустиня с пустиняци. Тук нямаме автентични държавници и политици, защото всички до един са увъртяни в руски, европейски и американски милиони и милиарди. Няма значение какво вие мислите за тях по симпатия, аз ви казвам, че са зависими и корумпирани на клетъчно ниво. Няма ключова фигура, която да е чиста и независима! Резултатите ги виждате. Няма да обсъждаме и експертизата и реалните възможности на службите, армията и прочее. Там е събрана цялата свещена глупост на света, има причина да бъде така.

Развръзката зависи от бързината на разследванията по върховете на САЩ и ЕС! Липсват ли или ако закъснеят, Господи помилуй.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.