Жалки ДУПЕдати. Наближават празници, но проблемите в България са си същите, както и в предишните години

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zhalki-dupedati-nablizhavat-praznici-no-problemite-v-balgariya-sa-si-sashtite-kakto-i-v-predishnite-godini/26676 SvobodnoSlovo.eu
Жалки ДУПЕдати. Наближават празници, но проблемите в България са си същите, както и в предишните години

Добро утро, приятели

Наближават празници, но проблемите в България са си същите, както и в предишните години.

Гледам, че сега ДУПЕдатите са се заръфали на тема "Минимална работна заплата".

Разбира се, че за тях това е важно, защото тяхното възнаграждение е обвързано с нея. Колко е по-висока, толкова повече пари от бюджета ще завличат. Но пък от друга страна, никой от тях не говори за това, а хвърлят прах в очите на народа, че видите ли, ние заради вас го правим.

В една държава, няма ли работеща икономика, която сама да определя възнагражденията на своите служители, предвид печалбата, то и 1000 лева да направите МРЗ, то положението и бюджета на хората няма да се подобри.

Заплатите на моите служители в офиса не зависи от МРЗ, а от икономическите показатели на фирмата.

Ако можех да им плащам по 5000 лева заплата, щях да го сторя. Така е в във всяка една сфера. Въпреки всичко се гордея, че възнагражденията на моите служители е най-високо спрямо другите в същия сектор.

Скъпи, в буквалния смисъл, ДУПЕдати. Вие осигурете условия и по-високи икономически показатели за бизнеса, и заплатите сами ще се увеличат. Който не ги увеличи, неговите служители ще отидат при друг. Но, както споменах в началото, вас не това ви интересува, а вашите заплати, които са необосновано високи спрямо възнагражденията в страната. Тук въобще не споменавам допълнителните възнаграждения, които получавате от участия в комисии, бонуси, пътувания и каквото се сетите.

Жалки ДУПЕдати.

Поздрави от дедо Мажд Алгафари и дано увеличението на заплатите ви ги похарчите за здравето си.

1 Коментара

БОРБА

преди 1 година

Те на са дедутати а са дупедавци и дупиблизци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.